Diet,  Hälsa,  Väder o vind

Halva veckan gått!

Ja det har den faktiskt, fy tusan så gott, för kl e ju efter kl 12 så då har ju verkligen halva veckan gått!

Fy tusan så gott, visserligen går veckorna lite för fort just nu, men ändå, det kan ju gärna gå fort nu när våren e på g.

Fint väder e det oxo i dag o så underbart med solen att den visar sig, behövs verkligen. Men tusan så kallt det var i morse o som det hade fryst på på rutorna.

Det regnade attans på kvällen i går när jag gick o la mig, så gissa om det satt som ”järnspikar” i morse….hahahahahha o kallt var det oxo ca 6 minus, brrrrrr kallt , men nu e det fint ute.

Jag tog mig faktiskt i kragen i går o körde o sola efter jag slutat o guuuud så skönt det var, o bra tog det oxo, så jag var jätte nöjd.

Sen åkte jag hem o tog det lite lungt. Även i går kväll så mådde jag inte alls bra, svider i magen, ont, o uppblåst som en jäkla ballong.

Kände att jag mår inte alls bra av denna dieten som vi äter i alla fall så klarar jag inte av den, eller snarare min mage klara det inte. Så jag gick upp o kollade upp biverkningar på just LCHF.

Det stod just det att har manlätt för att få magkatarr o man har känslig mage e denna dieten inget för dig, sååååååååååå typiskt att jag inte kollade upp detta innan.

Så i dag har jag börjat att forska på att räkna kalorier o likansde o har varit o köpt mag medicin så nu ska magkattarren oxo väck. Vet att det känns redan bättre i morgon.

Det kommer bli fettsnål mat o TRÄNING som gäller för mig nu fram över, för jag tror nog att Ken t vill fortsätta på denna dieten, men det gör inte jag, man vill ju inte bli sjuk ju!

Inte speciellt i magen heller, för funkar inte den så funkar man VERKLIGEN INTE! Näää det blir allt ut o gå o på Wii igen nu, minst 30 min om dagen till början med, sen får vi se hur det blir med gymmet, för det e just det jag vill mest o trivs bäst med…

Nu ska jag ut o ta upp ett bad o sen ner med nästa o.s.v sen e det hem körning som gäller. Ska kolla upp vad jag ska hitta på för nyttigt till middag i kväll, blir nog ungs rotfrukter, det e ju bara sååå gott o nyttigt.

Ja ja ni får ha det så jätte bra o sköt om er för jag ska ut i eftermiddags solen nu ett tag o kassta boll med min lille vovve…Ha det så underbart för det ska jag!

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.