L.O.V.E,  Väder o vind

SOOOL!!!!

Så underbart skönt det e när den e uppe nu, känner verkligen i varenda cell att den bara laddar upp mig sååååå magiskt mycket, såååå skönt!

I går var ingen kul dag alls, var utan mina tabletter o kände min ner i humöret o litta kass, otroligt nog så på verkar dom faktiskt oxo humöret, vilket jag inte trodde att dom gjorde, men det gör dom.

Så i dag e man tillbaka på track igen, såååå könt, även om jag fortfarande får sura uppstötningar som smakar gammal rutten fisk.

 ÄVEN om jag äter innan jag tar dom….ja ja skit i det, det kanske försvinner sen.

Men i alla fall så känns allt mycket bättre i dag o det e ju bara sååå skönt, kollade lite på Rådhusets sida i går o kom överrens om att jag o Kent ska på jakt pp söndag eller i helgen o se vad vi kan hitta.

Sen så bokar jag tid, när vi kommit så långt…..Känns bättre o ta det på det sättet så ser vi när det finns möjlighet o hur allt ligger till då. Det fanns rätt så många tider, men man ska nog allt ta o boka i tid i alla fall.

Vad händer annars i dag då, jo ska o leverera ett paket till Schenker INNAN kl 15 för det måste i väg så det blir att sluta lite tidigare i dag.

Gud vad allt känns lättare i dag när det e så fint väder ute, sååå skönt det e. Har faktiskt tänkt att kanske sätta mig i solen en liten stund nu när nästa bad ska i, blir nog så….

Ska ta o köra o fixa abretsbyxor i eftermiddag ox, dom jag har e nästan helt uppfrätta, så det behövs verkligen nya.

 Men dessa ska jag ta o LIMMA på plast o se hur dom håller.Kanske oxo ta o fästa lite med några stygn i hörnerna så dom verkligen håller mot syran. Ja ja vi får allt se hur det går.

Älsklingen ska ju ner till klubben i dag kanske, om han orkar, han jobbar ju natt så han börjar typ tio eller så o e hemma lagom tills jag går upp, så vi får väl se hur det blir i kväll. jag e ju van att vara själv på tisdagskvällar, men det e ju ändå mysigt när han e hemma……MYS!

Nu ska jag ut o ta badet o sen ner med nytt o sen e det ut en runda i solen o mysa litta…..Ni får ha det så mega bra mina kära läsare o ha det så bra ni kan för det ska jag!

Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö imorgon.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.