H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet

Nytt år o nya tag…

Äntligen e det nu nytt o underbart år. Sååå skönt att det har kommit i gång o man kan verkligen ta nya tag.

Har faktiskt i dag börjat jobba igen men bara på halvtid då jag inte riktigt känner mig helt hundra ännu.

Svullnaden den lägger sig bara mer o mer men den e där ju ändå.

Men det kommer väl att lägga sig snart hoppas jag, min läkare sa ju när jag var nere på åter besök

Det kommer vara ca så en månad till, men jag e redan nu inställt på 2 månader, lika bra det!

Just det jag har ju inte bloggat sedan jag var nere hos läkaren ju. I alla fall så var det så att min tumör var godartad o han visade även hur mycket dom hade tagit bort i huvet på mig……Helt sjukt så mycket dom tagit bort.

Fick även se hur stor tumören var o hur den tryckte in i hjärna på mig, inte konstigt att jag hade dom migränerna som jag hade ju!

Men nu e dom borta….tack o lov!!!!! Sååå underbart skönt e det nu….Ni anar inte vilken lättnad jag känner nu när operationen äntligen e gjord o jag bara har att bli frisk kvar….Såååå skönt e det.

Sen att få börja jobba känner jag oxo att jag verkligen behöver. Gå hemma så som jag har gjort nu en tid det e bara så skönt när man inte e riktigt frisk.

Nu när jag börjar känna mig mer o mer normal så e det bara jobbigt o tråkigt att gå hemma. Så det e skönt o komma ut o träffa lite folk, såå underbart skönt det e.

Man känner att man börjar komma tillbaka allt mer o känna sig allt mer som den jag var innan, sååå skönt o befriande det e.

Det e väldigt svårt o förklara om man inte varit i en liknande situation, min ni som varit förstår nog var jag menar.

Måste bara berätta om mitt nyår vilken trevlig o rolig fest jag var på.

I början av veckan, alltså v.52 visste vi inte alls vad vi skulle göra på nyår men sen på torsdag så visste vi i alla fall VAR vi skulle vara.

Sen i lördags, nyårsafton, då fick vi reda på att det var mat o nästan 40 pers som kommer vara där, gissa om man blev lyckligt överraskad, jag blev i alla fall.

Sååå himla kul jag hade i nyår, det var längesedan jag hade så kul o träffade så underbara människor, så det var verkligen lyckat.

Förutom att en lite smått förvirrad ”någon” råkade ta min jacka när dom stack till K-hamn o jag blev ju helt förtvivlad.

Dock när jag kom hem, för jag har fått den av min mor så den betyder mycket för mig.

Vissa kanske bara ser det som en jacka, men som sagt jag har fått den av min mor o den betyder ofantligt mycket för mig + att jag e jätte rädd om den … Använder den knappt så rädd jag e om den… Vet dumt det med…

Men i alla fall så igår ringde en liten ängel o sa till mig att ringa dit där vi var på festen o kolla om det var min jacka som kommit in….O DET VAR DET JU!!!!

Gissa om jag blev super duper glad…. Så nu har jag min jacka igen, körde direkt in dit o hämtade den…..SWEEEEEET!

Så nu har jag allt skrivit av mig litta o snart e det dax att gå hem, känns som jag precis kommit ju…men men, vill läkaren att jag ska ta det lungt så ska jag det oxo…. Jag vill VERKLIGEN bli frisk ju!

Nu så e det tid att avsluta detta lilla inlägg för jag ska köra hem nu, o sen e min mans bror här för att hämta sin data, o då batra måste jag avsluta nu.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er. Kankse blir det ett inlägg imorgon oxo, nu när jag sitter vid en data dagligen igen… Har ju inte gjort det nu på ett tag.

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.