Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Hostig tisdag…

Ja det e ju det så in i helvetes hostig e den, i alla fall för lilla mig….

Inte mycket alls jag har sovit i natt inte. Bara hostar o hostar.

Men det e väl inte så konstigt, så som Kent nu har hostat i ca 6 veckor.

Så vore det väl konstigt om jag INTE alls blev smittad…men men nu e jag det i alla fall.

Men jag mådde ju absolut inte bra i morse när jag vaknade, har ju vaknat hela fucking natten så gissa o man e trött o sleten.

Nu e man på jobbet i alla fall ett par timmar o min älskling har ÄNTLIGEN gått till läkaren o fått host medicin, så jag hoppas att han i alla fall kan få sova i natt, så han kan få bli frisk snart.

Just nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska skriva om. Men nu har jag i alla fall fått lite mera ordning på min lilla data.

Snacka om att den strulade när jag skulle ha igång den nu i morse…. Den bara fucking hängde sig hela hela tiden.

Men nu e virusprogrammet uppdaterat o jag har ÄNTLIGEN fått den till att funka så där….. Man e ju inte utbildad web-tekniker för inget ju…..hahahaha

Så vad händer annars i dag då…. Nja inte sååå mycket, jag mår ju inte riktigt hundra. Men tänkte när jag kommer hem att fixa till layouten här på bloggen, det e ju inte jul längre….

Men det får bli tills jag kommer hem o har en RIKTIG data som riktigt fungerar…. Denna e ju inte den bästa men det e ju i alla fall bättre än inget….

Nu e det snart dax för mig att gå hem igen men ska köra en runda om Ferms när jag kör hem för vi behöver lite smått o gått till jobbet här…..som tejp förkläden o liknande.

Såååå ni får ha det så bäst mina kära läsare o hoppas att ni tar hand om er o njuter av denna dagen så mycket ni bara kan, för den kommer aldrig tillbaka…..

Ha det bättre än bäst, jag ska i alla fall göra ett försök!!!!

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.