H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Tidig måndag…

Ja det blev ju det faktiskt. För ÅTER IGEN så har jag ingen bil, men i morgon har jag i alla fall. TACK O LOV! Eller i alla fall så efter kl 17 så har jag…

Attans var alla runt omkring oss vad deras bilar strular, jobbigt attans. Tycker nästa ALLA bilar på något sätt strular just nu….hmm…. Bil inflensa kanske….hahahahahaha

Näää nog om det nu. Var uppe attans tidigt i dag i alla fall för att köra min lille Kent till jobbet, så jag nu på e.m kunde ha bilen.

Skulle ju jobba o ta tåget göt jag bara inte. Räknade ut för någon vecka sedan hur lång tid det skulle ta o ta sig till Ättekulla från Mörarp…..

Trodde fan inte mina ögon, det hade tagit nästan 2,45 tim….halva dagen ju för tusan… Näää något tåg blir det absolut inte, tacka vet jag bil. Tar mig från Mörarp till jobb på 12 min….. o då kör jag lagligt!

Jaha vad tusan ska jag nu skriva om då????

Helgen har varit kanon verkligen kanon. Städade hela huset från topp till tå i lördags o sen mådde jag bara såååå bra att det nästan var oförskämmt.

Sen söndags så var det serie mys söndag, som vanligt. Men när allt e städat o fint o rent så e det så där extra mysigt o man njuter såååå otroligt mycket mer. Jag gör i alla fall.

Bägge dagarna var jag ute med älskade vovven Attilla o gissa om han var såååå otroligt trött när vi kom in…..hahaha….. Skönt o kunna ge han det han blir såååå otroligt glad för…..

Ja sen har väl det inte hänt så mycket, tagit det lungt sen o bara myst o vilat, så jag kan bli av med denna djävla förkylningen.

Hostar o nyser o näsan bara rinner o rinner. Men det e i alla fall bättre nu tack o lov så det känns mycket bättre nu…. Sååå skönt att allt börjar att vända till det bättre, ljusare o positivare.

Nu ska jag allt ta o skriva in litta fakturor o snart e fan denna dagen i alla fall här på kontoret slut. Känns som man bara hinner komma hit o sen e det tid att åka hem igen.

Men guuuud så skönt det e att vara till baka på jobb igen, hatar att gå hemma o bara dra. Visserligen så hela förra veckan var jag riktigt sjuk så då var det bara skönt o få vila.

Men nu när allt har vänt så e det såååå underbart att vara tillbaka. Vet en till som tycker det e skönt o komma hemifrån, min lille Attilla. Även om han bara ligger o sover här på golvet just nu….hahahaah

Ni får ha det så jätte bra o sköta om er mina kära läsare, jag ska verkligen försöka att skärpa mig när det gäller bloggandet. Men nu när jag börjar jobba igen så sitter jag ju vid en data varje dag.

Så lite bloggande kan jag nog hinna med..hahahaha

Ha det nu så bäst o var rädda om er o ta vara på den tiden ni har. Man vet aldrig vad som kan hända o tiden det e just den som ALDRIG kommer igen så ta vara på den….

P.S : Måste bara skriva att mina tankar e hos en viss underbar liten tös i dag vid namn R, du vet vem du e OCH du gör rätt, jag lovar. Finns här för dig om du behöver prata. Miljoner kramar till dig min kära söta goa vän…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.