Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Städ vecka…

Ja det e det ju faktiskt för min del nu. Bara måste få ordning här hemma nu, får ju passa på nu när det finns tid till det.

Tråkigt nog har jag ju inte bli nu heller så jag e fast här hemma tills Kent kommer hem o sen får jag köra mina ärenden o så, går ok. Men jag vill ju jobba.

Jag bara måste få min sömn ordentligt, det var en av dom sakerna som mina läkare var MYCKET noga med att säga till mig om när jag var nere på återbesöket.

Han sa det att jag måste vara noga med det, för det edå jag läker som bäst o mest och då som kroppen tar hand om all vätska o så.

Han var mer ingående, men jag kommer inte riktigt ihår allt han sa, bara det att jag skulle vara noga med just min sömn. Sen e jag ju litta hostig ännu o bara MÅSTE bli frisk, så jag äventyrar inte alls sömnen ett dugg.

Dels för att han sjukskrev mig var ju för att han tyckte att jag skulle jobba eftermiddagar så jag fick sova ut varje dag, han var mycket noga med det.

Men det gör ju att jag har litta svårt att ta mig till jobbet ju…hmmm…. men det löser sig nog nästa vecka hoppas jag… Kanske kanske kan jag få låna en bil då, hoppas verkligen det, för jag vill verkligen jobba.

Näää nog om detta nu, ska ta o ta tag i o städa ovan våningen i dag, eller i alla fall börja göra det, för det behövs verkligen!!!

Julsakerna ska oxo packas ner så att dom kan komma upp på vinden i helgen, så e man av med dom oxo, nice! Sen bara MÅSTE det städas här.

Igår så blev det att jag fixade till undervåningen så nu e där klart. Lampskärmar o gardiner bytta o sen e alla julsakerna helt borta oxo o det e ju bara såååå skönt.

Nu ska det bara städas över ordentligt oxo sen e jag jätte nöjd, men vecka e ju inte slut ännu….

Jag har inte haft orken till det för jag har legat sjuk o mått sååå kasst, hostat så jag har tappat andan o bara mått sååå kasst. Hatar verkligen att vara sjuk, inte ett dugg kul.

Men nu börjar det släppa tack o lova så man kan åter gå att vara normal igen, om det e nu det jag e….hahahah

Känner oxox att jag måste ta tag o börja blogga litta mera, för det känns bara så bar att få skriva av sig litta varje dag, det behövs verkligen….

Näää nu har jag inte riktigt tid o lust att sitta hör mer, men inte heller lust att städa, men men någon måste ju göra det o sen känns det bara såååååå nice när det väl e gjort.

Ta nu vara på er o sköt om varandra så ska jag ner o ta första maskinen tvätt, attans vad jag e effektiv i dag….hahahah

Tänk på att denna dagen kommer aldrig igen så ta vara på den så gott ni kan….Det ska jag i alla fall!

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.