Blandat,  Hälsa

Ännu en dag…

…har gått nu o jag har faktiskt fått en hel del gjort i dag.

Har fått tvättat en hel del, städat ett av dassen o sen oxo skickat iväg en hel del ansökningar på jobb jag skulle vilja ha.

Sen har jag fått reda på att en väldigt speciell person, för mig. Faktiskt läser min blogg, vilket gjorde mig jätte glad. Kul när sånt händer. ( Du vet vem du e, ;o) )

Jag skulle ha fikat med min kära gamla väninna i dag med et blev flyttat ännu en dag…hahahah. Vi får hoppas att vi kan få ihop det imorgon….

En liten sak till, e det någon som vet vart jag kan köpa en billig Ipad?!?!?

Jag har kunnat låna en nu ett tag men måste snart lämna den åter o jag vill såååå jätte gärna ha en, men dom vanliga priserna som 6 000:- e ju bara för dyrt. Har visserligen oxo hittat för 3 400:- men det e oxo för dyrt.

I alla fall just nu, har ju varit sjukskriven o då får man verkligen inte mycket pengar inte. Vet inte riktigt nu heller om o hur mycket lön jag kommer få.

Ett par av mina skulder har jag fått hoppa över p.g.a att jag bara haft sjukpenning, men dom vill ju ha sina pengar nu snart ju! Vi får väl se i slutet på månaden hur det kommer att lösa sig.

Allt detta med pengar vilka problem det ställer till…. Ja ja nog om detta trist nu.

Vad ska jag annars skriva om då???

Nja det har ju inte hänt sååå jätte mycket i dag precis, mer än det jag skrev innan. Jo jag har skruvat upp gardinstängerna som hängde på en höft oxo, attans duktig jag e ju!!!

Kom faktiskt på en liten sak nu när jag satt här o fixade med mitt ”slut” bild på inläggen. Det är faktiskt Dove lite brun-utan-sol lotionen som e så otroligt bra.

Jag använder den ca var annan gång jag duchat för annars vore jag nog för brun….hahaha

Så otroligt bra e den faktiskt, så vill du har litta färg nu o snabbt så bara köp den o börja använda, så ska du se att du snart har solbrända ben, utan att få dumma ränder som man annars gärna får av brun-utan-sol.

Nu vet jag inte alls vad jag ska skriva om så det e väl dax att avsluta detta inlägget. Ska ta o leta upp recept på goda kakor som jag ska baka tills den 24 mars, då släkten kommer på kaffe o tårta!

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.