Diet,  H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet,  Väder o vind

Då var det fredag…

Gotte ju, förutom att man e fattig som en lus o inte kommer kunna betala sina räkningar alls i tid denna månaden….sååå himla stressigt o jobbigt det e.

Men inte mycket o göra åt, bara hoppas att Hbg hem inte tröttnar på att aldrig få sin hyra i tid, för det e minsann sällan man kan få in den i tid o det e illa….

Den ska ju vara BETALD den siste varje månad men får man inte lön förrän den 27 varje månad så blir det ju inte att dom får den i tid.

Det tar ju 3-4 dagar att föra över pengarna till bankgiro i liknande….

Autogirona ska vi inte prata om bara….

Varje månad vid denna tiden e det lika nervöst o varje månad så får jag magkatarr o gissa om det e jobbigt. Men inget jag kan göra, bara att hoppas på det bästa ju.

Nä nu ska det inte gnällas över den men men skit i det nu. Jag behövde bara få skriva av mig litta o det e ju det jag har denna bloggen till, just för att kunna skriva av mig o försöka att må litta bättre.

Jag gör verkligen ALLT jag kan för att må bättre, pallar inte bara sitta o vänta eller HOPPAS på att man mår bättre, nopp slut på sånt nu när jag börjar komma på fötter ordentligt!

I dag så gladde jag mig så att solen var här o det var fint väder o blå himmel… Men inte nu inte!!! Nu e det ingen sol alls o bara grått…..*grrrrr*…..

Skit i det, ska nog ta o städa litta när jag kommer hem o sen fortsätta med det imorgon. Eller så ska jag ner en runda på stan i morgon o kolla knallarna, kanske kan man hitta något…..

Måste höra om jag kan låna litta av min kära mor så jag kan köpa grönsaker så jag kan hålla min diet, inte lätt när man e lus fattig……………hahahahahahaha

Ni som nu tycker o tänker på att så kan man ju inte skriva o det kan man ju inte säga.

JO det gör jag för det e MIN BLOGG. Jag har fått en del mail från människor som tycket att sånt skriver man inte om o så personlig kan man inte vara.

Jo jag kan o jag e det, för detta e som sagt min blogg o jag skriver nästan vad jag vill här.

Dom som inte pallar läsa detta eller tycker att det e fel att skriva om vissa saker. LÅT DÅ BLI ATT LÄS!!!!

Kan inte människor acceptera att man skriver vad man vill o känner för det så kan dom bara låta bli att läsa. Jag har denna bloggen för att försöka må bättre o skriva av mig när jag känner för det.

Jag har denna bloggen för MIG inte för att andra ska klaga på den! Så sluta skicka mail om det!!!!!

Ja ja nog om detta o mig nu då, nu ska jag ut o ta ett bad o sen e det inte många timmar tills jag får gå hem, även om det inte heller lockar så mycket…..men men inget ont som inte har något gott med sig.

Jo förresten såg just en film som jag abara MÅSTE rekommendera, det vara bara såååå bra. Även om det var en barn film. Så bra gjord o detalj rikedommen e magisk!!!!!!!

OHHH MYYYYYY GOOOOD! Helt otroligt så duktiga dom blivit på aminerade filmer, även om det e en data som gör det så e det ändå otroligt…

Sååå nu har jag skrivit av mig så det räcker i dag, får se om det blir något imorgon, tror inte det men det e ju säkert inget annat som händer så….

Ha det nu så jätte bra o sköt om er mina kära läsare…. Jag ska göra det bästa av min helg, gör ni det samma….

 

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.