Vänner

Ny layout….. små irriterande svarta hundar…

IMG_0023Så nu e det i alla fall lite mer vintrigt än innan, lite mer matchande årstiden.

Jag gillar det i alla fall o det e ju det viktigaste, det e ju min blogg….hahaha

Mötet i dag gick väl så där, många sökande ju, men vi få se.

Men var ute m Attilla just nu o vi går våran lilla runda o längre bort kommer en kärring m sina hundar går på en tvärsande gång.

När hundarna ser Attilla börjar dom att skälla o Attilla att morra, han hade precis sketigt. Då vände kärringen o börjar gå sakta mot oss, jag skulle precis ta upp skiten o så kommer hon med sina skällande små råttor, lite irri.

Jag var ju tvungen att gå där ifrån, för svarta små hundar o Attilla går verkligen inte ihop, han vill bara bita o döda. Jag går en extra runda o tänkte att vi går där förbi igen o plockar upp det då, men näää kommer dit o kärringen har hittat någon annan att terrorisera.

Jag fattar inte det, bara för att man har hundar så e det inte tvunget att dom ska hälsa på varandra, det e risk att den litet blir ett mellan mål ju….hahah. Får helt enkelt ta upp det på kvälls rundan….Jävla kärring…..

Sen bara måste jag tacka alla dom vänner jag har som kommenterar o verkligen lyfter mig på FB, om ni bara visste hur mycket det betyder för mig. Jag vet att det kan vara lite krångligt att skriva kommentarer här inne.

Men till er som oxo gör det, om ni bara visste hur mycket det värmer, det gör att jag orkar för att ni visar att nu bryr er. När man sitter hemma i soffan så e det rätt ensamt o man känner det som om att ingen som helst bryr sig.

Så tack snälla ni, TACK…

7

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.