H.E.L.G,  Hälsa,  Sjukdom,  Vänner

Liiite nytt…

Jultomte+32140Ja då sitter man hr i soffan o ska snart iväg, tänkte att jag skulle i alla fall skriva ett litet inlägg o senare i dag oxo ändra layouten, det e ju knappast rosa bandet längre…..

Där ser man hur ofta jag bloggar.

Nä det har inte blivit så mycket för jag kan ju inte säga att jag har mått så väldigt bra precis.

Mycket läkarbesök IGEN o en ekonomi som inte håller o ett hjärta som bara inte vill läka…..

Jag et bara inte vart jag ska börja, det har varit så mycket nu en tid med oro o ängslan o läkare.

Mitt blodtrycket e väl inte det bästa har fått höja min medicin, vilket verkar hjälpa nu, men det höga trycket beror tydligen nog på inre stress, inget bra alls.

Nu under en tid har jag varit på en hel del läkar besök, ögonläkare, allmäna läkare o blivit ordentligt röntgad, hemska magnet röntgen.

I morgon har jag telefon tid m Nevrokirurgen i Lund för att få min dom. Jag bara hoppas att allt e bra o att det e något annat som orsakar mina kraftiga migräner, e bara så trött på dom, jag vill ju bara vara frisk…

Sen kan jag inte hjälpa det, men jag har ett hjärta som bara inte vill läka, ett minne som inte vill raderas o tårar som inte vill sluta rinna ner för mina kinder….dom tar aldrig slut.

Ibland mår jag bara så otroligt dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, o det e inte för att jag e svag eller så, jag har fått mitt hjärta krossat o det gör så ofantligt ont att ni kan bara inte förstå det.

Jag ligger ofta vaken om nätterna , tänker, gråter o bara mår så kasst för att försöka förstå vad det var som hände.

Varför det gick som det gjorde o varför ingen vill stanna med mig? E jag så hemsk? Man e ju två i ett förhållande, varför e det då så att när det tar slut e det bara en som blir sårad o krossad?

Så som jag känner just nu så har jag inget hjärta, förutom när det gör så jävla ont. Men oftast e det bara ett tomt svart hål där, ett inget som bara finns där, som inget känner o som ändå ingen vill ha……

Just nu så tvivlar jag att jag ens behöver ett hjärta mer, ingen som vill ha det ändå o som jag sa innan, det finns ändå inget där, bara en avgrund som gapar tomt, ensligt o svart…

Nä jag e inte så positiv just nu, men jag mår inte heller så bra, jag kan bara inte hålla humöret o skenet uppe just nu, det e för mycket. Sen vet jag ju inte om jag har en tumör igen o i så fall vad som ska göras åt den, jag orkar bar inte just nu.Decorated Christmas Tree

Känns nästan som om att jag inte har något kvar att kämpa för, nu skrev jag NÄSTAN….

Jag har ju min Attilla o det e tur det, utan honom hade jag inte andats mer, antagligen. han finns alltid där för mig, tack o lov. Han e den ända som alltid finns där dag som natt, timme efter timmer, minut o sekund varje dag……

Sen när man springa på så kallade vänner o när dom ser en så bara hån ler dom, för att dom vet att mitt äktenskap inte funkade men deras gör, fy fan för er! Jäkla tur att man tagit bort denna personen från min fb….

Den personen har gjort så mycket skit för mig i mitt liv så ni anar inte, men jag säger bara KARMA, o sen fuck you till den idioten!!!

Tråkigt nog så har jag inte heller så många vänner kvar, många har vänt ryggen, trotts allt som hänt o trots att det var jag som blev lämnad. Men då var det inte heller ens riktiga vänner, vilket sårar det med, så otroligt mycket.

Men inget att göra åt det, det var helt enkelt inte meningen att jag skulle vara gift eller bo i Mörarp. ALLT som händer har en mening, o det finns inget ont som inte har något gott med sig, så e det bara.

Visst jag mår ofta dåligt o känner mig nere, men jag börjar sakta, sakta resa mig upp, men väldigt sakta. Jag e otroligt såra o förkrossad, men jag tänker inte låta detta knäcka mig mer.

Nu börjar jag att lyfta huvudet ut gyttjan i träsket jag hamnat i, sakta reser jag men, men denna julen o nyår kommer vara mega hemska, eftersom jag antagligen kommer sitta hemma ensam. Jag fasar för denna kommande julen….

Så nu har ni fått en liten dock inte så positiv uppdatering men det e bara så som läget e just nu. Men jag har i alla fall gnällt klart o har inte riktigt tid att sitta här mera, ska i väg på ett möte som jag hoppas sluta väldigt  positivt…..

Ni får ha det så bra ni kan o ta hand om er o era nära o kära, jag har bar en vovve att ta hand om nu så jag fixar det….hahaha… Ha det gott ni som nu orkar läsa o TACK för att ni läser…..

4

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Bea

    Önskar så att jag kunde göra något för dig Men ditt hjärta kommer läka även om du verkligen inte kan tro det nu. Kramar i massor Och jag tycker du är en stark tjej med tanke på hur mycket du går och har gått igenom. Puss o kram ? Bea

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.