Hälsa,  L.O.V.E,  Vänner

Ensam i soffan IGEN!

Ja vi kör väl en nummer två av denna, för jag vill verkligen förklara hur jag känner o hur JAG uppfattar saker.10292205_10152123182682717_1454244540022544012_n

Kan bara säga det att jag vill inte alls göra mig själv till ett offer, det e absolut inte det jag vill göra, jag tycker bara att jag blir fel behandlad.

Jag känner att jag hela tiden blir bortvald o man vill inte umgås alls med mig, det känns inte bra.

Men antar att jag e väl tråkig o jag kan ju inte hitta på något eftersom jag inte har pengar, även om det alltid e jag som kör o parkering o allt sånt.

Men visst det e ju min bil o ibland får man lite till parkering, men det känns ändå att JAG e inget värt mer, jag passar inte att umgås med för jag e tråkig eller fel på något annat sätt.

Känns som om att jag e tillbaka i tonåren o blir mobbad o e utanför ännu en gång, men det e det ju oxo…..ännu en gång står jag utanför o tittar in…

Som sagt jag vill inte framstå som ett offer, absolut inte för jag sitter inte i en hörna o gråter, men fel o orättvist känns det.

Sen har jag en del vänner jag har försökt att boka fikadate med o dom ska höra av sig eller nästa gång dom e på detta hållet. Men man hör aldrig av dom.

Ja jag har frågat sen igen men när man frågat dom 3 ggr då ger jag upp, då lägger jag ner, för då vill dom helt enkelt inte… Jag fattar vinken…

Man ger o ger o ger o ändå blir man bara trampad på o bortvald o utanför… Det måste ju vara något fel på mig då…..kan ju inte vara något annat….

Nää jag kan inte gå på bio, nattklubbar, konserter o allt annat kul, nää för jag har inte råd, jag går minus varje månad så det går inte o antagligen så e jag mindre värd då….tydligen…

O en sak till ni som har familj, visst var glada, ni e aldrig ensamma. Vissa säger när ungarna har lagt sig…

*Åhh jag e oxo ensam hemma, precis som du*…. Näää det e ni inte alls, för ni har man o barn o så…. jag har INGEN! Här e ingen alls hemma….. Fatta det, INGEN ALLS!

Så kom inte o säg att *ni vet hur det e att sitta själva*….. för det vet ni verkligen inte…..

true-friendsNäää jag tror nog att jag ska bli så där hård o kall som man blir när man inte har någon alls, för det har jag verkligen inte, inte någon alls.

Innan hade jag men inte nu mera, nu står jag ensam o bortvald….. NÄ INTE OFFER, FAKTA!!!

Men som sagt jag e väl inte längre värd något mer, inte nu mera när andra saker har ändrats….

Skitsamma, blir hård o kall o visar inga känslor mer, lika bra det….

Vänner e ju ändå inget jag direkt har, längre.

Innan var dom få men nu e det inga alls tyvärr, nu står jag själv, precis som i skolan….

Dom flesta hade en bästis o så, jag hade aldrig en o samma, utan dom skiftade alltid, vet inte varför åter igen e det väl fel på mig…. Nää inte offer utan FAKTA igen….

Skitsamma nu, från o med nu så kommer jag att hitta på saker ensam, för det e enda sättet jag kommer ut, ingen vill hitta på något med mig ändå. Det e bevisat igen….

Jag kan ju bara tänka mig hur det snackas nu bakom min rygg, o det tackar jag för, ännu en gång visar det hur LITE jag egentligen betyder…..

Förresten så måste jag ju säga att jag hade två super dagar på stranden förra veckan som var sååå nice, men det var då det…… Man kan ju hoppas att något sådant kan hända igen…..

Nu ska jag gå o begrava mina känslor o allt annat som gör mig svag o sen oxo sluta m FB, för det bara förstör, det får en att känna sig ännu mera ensam när man ser hur mycket alla andra kan hitta på som jag aldrig blir varken inbjuden på eller ens tillfrågad om.

Snacka om att det får en att känna sig ännu mera utanför o bortstött…

Ni som har vänner, var rädd om dom o ta hand om dom, jag önskar att jag visste vad det var för fel på mig så jag kunde ändra mig…för fel måste där ju vara…..

Åter igen jag e INGET OFFER! Det e inte det jag e ute efter!!!!

puss6

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.