Vänner

Alone again….

SONY DSCJa då har man gjort det igen. Lyckats förlora ännu två vänner, pga att jag inte har pengar o pga min sjukdom.

Det hela började väl redan förra veckan kan jag tänka på den festen som inte blev som den skulle, o nu har jag lyckats att sätta sista spiken i kistan.

Eftersom jag e så uber fattig som jag e, så har jag då

ligt m pengar till allt annat, jag kan knappt köpa mat som det e nu. Och nu har ju även min medicin fått bli lidande, vilket inte alls e bra.

Men har man inte pengar så har man inte.

Jag skulle ha gått på en tjej middag eller träff idag/kväll, men jag har så dåligt m pengar att jag inte har råd att köra ner. Jag som sett fram emot detta så mycket, slippa sitta ensam, o nu sitter jag här…..ensam……som vanligt….

Visst det fanns så jag kunde fått skjuts, men dom jag skulle åka med dom skulle stanna över.

Just nu så har jag en  migrän period o får jag inte sova så e det automatiskt migrän direkt. O eftersom jag inte har pengar så kan jag inte heller hämta ut tabletter, o då måste jag göra ALLT för att slippa få migrän.

Så nu har jag antagligen mist mina två vänner för dom förstår nog inte hur illa jag har det.

Men har man inte pengar så har man inte annat val än att sitta ensam tyvärr, jag har så lite att jag gråter mig till sömns nästan varje natt.

Jag har en hund som behöver vaccineras, jag har hål i mina tänder, jag skulle behövt gå hos kurator o prata av mig. Min hälsa har blivit allt lidande för jag kan inte ta min blodtrycksmedicin som jag ska, för jag har inte råd.

Jag skulle vilja kunna gå in i en mat affär o köpa en ordentlig bit kött, men det blir alltid bara korv, pommes o nudlar, för det e allt jag har råd till.

Önskar så att jag hade haft råd o köpa grönsaker o äta nyttigare….

tabletterMen i alla fall, nu har jag antagligen mist även dessa vänner, jag gör det som jag gör bäst, skjuter vänner bort från mig….. får dom att avsky o hata mig i stället….

Bara se på Fb, hur många har inte `stängt av mitt flöde`så dom slipper se vad jag skriver. Just därför jag stängt ner den helt nu, ändå ingen som bryr sig ändå, så varför ha kvar den….

Känns just nu som att jag inte har någon alls kvar, o allt e mitt eget fel, jag e så negativ o jag stöter bort dom. Ingen som vill veta av mig till slut, så e det bara…..

Men om någon bara kunde förstå hur jag mår o varför jag gör som jag gör….

Jag kämpar varje dag mot mina demoner, men hur lätt e det när man allt som oftast måste välja bort event o annat bara för att man inte har råd.

Eller har för dåligt självförtroende att gå till en sak ensam eller man bara känner sig ensam.

Ibland så ångrar jag att jag inte gjorde något åt det som nästan hände i julas, för visst många eller en del kanske blivit ledsna, men sen hade dom kommit över det o jag hade inte varit en börda mer, som jag e nu…

Jag trodde faktiskt, eller lite hoppades på att någon skulle märka att jag var borta från Fb o kanske ringa eller messa, men nopp inget alls. Folk e nog snarare glada att jag e borta där ifrån…..

O varför skulle dom inte vara det, ingen som gillar någon som bara skriver negativt hela tiden…..

Som sagt ändå ingen som märker att jag e borta….

Syns du inte finns du inte…..

Ju snabbare jag får in i huvudet att jag e bättre att vara ensam, utan vänner. För då blir man inte lämnad o bortvald.

Det var en helt underbar tid vi hade ihop o vi hade sååå kul. Jag kommer aldrig att glömma er, men förstår att ni inte vill ha med mig att göra mer.

Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta T o M…… Love u 2, 4 ever…

Tear_drop_by_JosCos

 

8

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.