Jobbet,  Sjukdom,  Vänner

Hemsk timme, dag, vecka…..ALLT!

Ja då var det tid igen att skriva av sig lite. Ska bli kul o se hur många som läser detta nu när Fb e bort taget.SONY DSC

I alla fall så mår jag inte så bra just nu, känner mig bara nere o väldigt ledsen.

Visst jag har mått super sedan jag började med min utbildning, men det har bara blivit för mycket just nu. För mycket jobb (praktik) o lektioner o sen nästan ingen sömn.

Nu när Rögle oxo snart sätter riktigt igång så e det riktigt jobbigt. Men när det gäller just Rögle så kommer jag släppa ALLT så fort dom vill att jag ska jobba.

Så dåligt jag har det nu har jag aldrig haft det. Visst en del har erbjudit sig att hjälpa mig, men tyvärr så lyser den hjälpen med sin frånvaro, så frågan e om jag kan fixa detta.

Jag funderar väldigt starkt att avsluta detta just för att jag inte klarar ut det, varken ekonomiskt eller ens psykiskt eller fysiskt. Alltmer märker jag att min kropp inte e 25 längre.

Som nu i veckan. Jag blev satt att vika servetter o efter att vikt ca 140 st så hade jag så ont i ryggen att jag hade kramp. Dom två gångerna jag vilade då ser min handledare mig o säger att inte vila jobba på.

Denna personen e 25 år, DET E INTE JAG! Jag blev jätte ledsen o gick ner i omklädningsrummet o grät. Jag orkar inte som jag gjorde innan, jag klarar det helt enkelt inte o det gör ont i hela mig.

Sen innan jag fortsatte o vika åter igen 140 st så tog jag en liten paus för att krampen i ryggen skulle släppa, då tittade jag i mobilen vad en av lärarna hade skrivit i ett mail till mig. Detta såg hon oxo, o jag fick en tillsägelse att

”Här koncentrerar vi oss på jobbet inte mobilen!!”

Då blev det omklädningsrummet igen, tårar. Sen sitter dom o dricker kaffe medans jag får röja undan efter dom, i stället för att lära mig kassan eller något annat som jag behöver lära mig.

Känns lite som att hon håller mig tillbaka, jag vill ju lära mig, inte stå o stampa på samma ställe.

alonSom sagt just nu e jag väldigt väldigt nere o mår inte alls bra. Sen så e det allt detta m vänner o liknande.

Jag har tagit ort Fb för att jag e så trött på att vara utanför o känna mig bortvald. Stå utanför o titta in.

Jag fick lära mig i väldigt tidig ålder att en vänskap med 3 st e inget som funkar, jätte tråkigt men sant. Och tyvärr ännu en gång har jag fått det bevisat, att jag aldrig lär mig.

Det kanske låter hårt, men det e bättre att jag stål sätter mig o börjar fatta att det e jag mot världen, Jag o Attilla e det förståss.

Beroende på hur länge jag kan ha kvar honom hos mig.

Jag märker ju mer o mer att han inte mår så jätte bra. I början när vi flyttade hit så var det grann pojken som gick ut mycket med honom. Nu e han äldre o då e tjejer o annat viktigare, klart att det e men Attilla sörjer honom.

Sen var det hans syster som intresserade sig för honom, o nu så har det oxo passerat. Men denna gången var det en annan hund som var mer intressant. Attilla mår inte alls bra av detta.

Och bland det värsta e att hon går just utanför min altan där Attilla ligger o hon har då den andra hunden med sig. Attilla blir deprimerad av detta, o mår inte bra.

De gör ont i mig oxo, för det känns som att min älskade vovve inte duger längre. attilasol

Försöker att slå bort tankarna att jag kanske måste lämna bort honom ändå, jag vill inte, men jag vill inte heller att han ska må dåligt.

Så som jag har det nu så har jag så lite tid till honom, vilket gör ont i hjärtat o själen i mig. Han e ju mitt allt, den enda jag har o kan verkligen lita på.

Just nu e det inte mycket som e bra i mitt liv.

Jag har väl EN liten sak men även den e inte alls säker för det är inget som e helt säkert, utan”vi får se vad tiden ger”, Det var personens egna ord, o då känns det inte så 100 precis.

Men vem vill ha en gammal tant som mig???

Näää det e bara att stålsätta sig att jag kommer att få vara ensam, så e det bara, för det finns ingen där för mig mer.

Denna dagen går helt i tårarnas tecken o det återstår att se när det slutar, eller om. För just nu känns det som att jag e på väg med huvudet med full fart in i väggen.

Nu ska jag sluta att gnälla o gå ut i köket o göra mig lite tröst mat, alltså Negerbollar.

Ta hand om er o hoppas att ni har en bättre helg än mig…..

8

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.