Blandat

Harrys…

Då var man hemma igen, mitt i natten. Var på Harrys med en av mina bästa vänninor o det var verkligen jätte trevligt. Inte så mycket folk men jag kom verkligen ihåg varför jag inte går ut så mycket mer o varför jag inte jobbar kvar inom nattklubbs världen. ALLA FULLA FOLK!!!!!!

 Så otroligt störigt det e med fulla människor som inte vet vad dom gör eller hur dom går eller något, fattar verkligen varför jag hellre håller mig hemma.

 Men det spelade ett live band där i kväll o dom var sjukt bra, riktigt riktigt bra faktiskt så det var riktigt kul o höra.

Nä tacka vet jag biker fester eller liknande, då får man vara ifred o där e folk trevliga o inte störiga……..så e det bara.

 Sen på vägen hem blev jag först stoppad av polisen i Trädgårdsgatan o fick blåsa, under tiden E satt brevid o skrattade……hmmm….hihiih.

+ att jag fick en lkapp om att mina lampor fram behövdes byta för en eller två var sönder, så jag får väl höra om det finns någon i min när het som kan hjälpa mig med det….*blink*

 Inte nog med detta, på vägen förbi sjukhuset så stod där ytterligare en polisbil o det har nog hänt något för det var hundar o skit o mög, o en massa bilar lite över allt, så det var nog något allvarligt…..

 Ja ja men det absolut bästa på hela kvällen var när jag hade lämnat E o körde hem o skulle parkera bilen, då ringer min biker, o jag blir bara sååååååååå glad.

Blir alltid lika glad varje gång han ringer eller messar, det e bara sååååå mysigt.
Han hade varit i väg på en sak ikväll o ringde mig när han började köra hemmåt, o han har funnits i mina tankar hela dagen från o till…….attans mysigt e det.
Det ver verkligen längesen jag kännde så här……..känns bra, mycket bra.
Jag får ju äntligen träffa honom i morgon o det ska bara bli så nice, bara en massa mys o go mat o vin imorgon……..längtar.

 Nä nu e det väl snart sängen som gäller, ska drömma attans i natt hade jag tänkt om rosa elefanter med gröna prickar……hihihihi

Nä skämt o sidor,
 Natteli natt natt

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.