Blandat

Mycket fixat…

Blev en hel del fixat i dag men dock inte allt, tyvärr. Men det som e stryket får jag ta i morgon i stället, o då har jag verkligen o göra. Fick städat ORDENTLIGT idag o dammtorkat o fint o så.

j0434736Det e inte det att jag inte städar ordentligt annars men i bland så får man ju ta o göra det lite mer grundligt o det e just det som jag gjort idag, o det e bara sååååååå nice. Sen har det ju lite med att mina päron kanske ska komma hit i helgen o kisen mat o DÅ MÅSTE det bara vara ordning, så det så.

Sen nu på kvällen kom min älskade hit o vi myste attans i soffan o kolla tv, han e bara så underbar. Men innan han kom så hann jag sticka o sola o handla lite, behövde smör o kattmat så det fick bli en snabbis in på Willy´s innan solningen. Skulle ha solat på planteringen men där var kö så jag körde upp till mitt gammla solarie på Skånegatan i stället, fick vänta ca 10 min på en sol men det var det verkligen värt.

j0434748När jag kom hem hade älsklingen redan kommit hit o satt o myste i soffan. Jag e så himla glad att jag träffat honom o vi har snackatt tills nu , kl 01.55, o han ska upp kl 05.20 stackaren för att köra till jobb. Men sen ska han ut o köra hoj hela eftermidagen imorgon o jag e bara så glad att han kan göra det nu, vilket han oxo e mega glad för.

Men nu ligger han i min säng o sussar tudden o jag ska snart oxo hoppa in där, ska bara försöka bli lite mer trött, kom ju inte upp förrän kl 10.45 idag…hmm……Men i morgon e det upp kl 09.00 det e bara ett måste!

Natteli natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.