Blandat

Grill Torsdag…

Ja nu e det ju fredag men jag skriver som om det var torsdag, för jag gjorde inget inlägg i går ju så det kommer i dag i stället.

j0434748Det hände väl inte så jätte mycket igår, vaknade brevid min älskling vid kl 10.30 o då gick jag upp. Han kom inte upp från sängen förrän kl 12.10 men han behövde verkligen få sova ut. Han har ju jobbat 16 timmar pass i 3 dagar o sovit kanske 4 timmar per natt så han behövde verkligen få sova ut.

Han stack rätt ttidigt för han hade en del o fixa så jag låg kvar i soffan o myste med min lilla Cessa o hade det attans bra. Sen skulle jag o min kära far upp på Bildeve o kolla en bil o så vid kl 16.30 så det gjorde vi ju då, o jag var på väg o komma litta försent men hann precis.

Sen efter det så hade jag tänkt att jag skulle ta o sola o skulle bara hämta ut pengar till det, men nopp. Jag har bara 40 :- på mitt konto så det blev ingen solnings där inte. Jag begav mig hemmåt o kasstade mig i duchen för vi skulle vara ute hos B o S vid kl 20.00 för att grilla så det var bara att lägga på ett kol. Fixade till sminket litta o sen var det kläder, jag får bara sånn ångest när det e så att jag inte alls vet vad jag ska ha på mig, men som vanligt kom jag fram till det rätt snabbt, MAN E JU BARA BÄST!!!!!!

Lagom tills jag var klar så kom min Ch hem o slängde sig i duschen o sen vara CB005659det bara att köra, o som vanligt var det ju jag som körde……hmm……… ja ja det e ju bara så, lite trött på det e man ju men vad gör man inte för dom man älskar. O sen så e det ju så att jag mår ju dessto bättre oxo dagen efter än vad han gör…*fniss* ……men man mår ju som man förtjänar ju.

Det var jätte trevligt hos B o S o maten var enkel men attans god. O sällskapet ska vi inte prata om, S har en så sjuk o underbar humor så man ligger ju f** dubbel, men det e nog lite roligare om man dricker faktiskt, så det så. Men sen e det ju oxo så att jag BEHÖVER ju inte drika för att ha kul, jag har den lyxen, o det e jag såååå hmla glad för, för det e det verkligen inte många spom han. Men det var jätte trevligt o kul i alla fall så det var verkligen en lyckad kväll.

trötter Jag tror vi var hemma vid ca kl 04.45 o gissa om jag var trött då, så in i hel***** o jag hade en huvudvärka som inte var av denna världen så det var bara att krypa till sängs o sen slocknade jag nog på ca 3 sek. Ja så såg min dag ut i går, även om  jag skriver om den idag. Så det kommer kanske ett till inlägg lite senare idag, vem vet.

Ha det !!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.