Blandat

Grill Torsdag…

Ja nu e det ju fredag men jag skriver som om det var torsdag, för jag gjorde inget inlägg i går ju så det kommer i dag i stället.

j0434748Det hände väl inte så jätte mycket igår, vaknade brevid min älskling vid kl 10.30 o då gick jag upp. Han kom inte upp från sängen förrän kl 12.10 men han behövde verkligen få sova ut. Han har ju jobbat 16 timmar pass i 3 dagar o sovit kanske 4 timmar per natt så han behövde verkligen få sova ut.

Han stack rätt ttidigt för han hade en del o fixa så jag låg kvar i soffan o myste med min lilla Cessa o hade det attans bra. Sen skulle jag o min kära far upp på Bildeve o kolla en bil o så vid kl 16.30 så det gjorde vi ju då, o jag var på väg o komma litta försent men hann precis.

Sen efter det så hade jag tänkt att jag skulle ta o sola o skulle bara hämta ut pengar till det, men nopp. Jag har bara 40 :- på mitt konto så det blev ingen solnings där inte. Jag begav mig hemmåt o kasstade mig i duchen för vi skulle vara ute hos B o S vid kl 20.00 för att grilla så det var bara att lägga på ett kol. Fixade till sminket litta o sen var det kläder, jag får bara sånn ångest när det e så att jag inte alls vet vad jag ska ha på mig, men som vanligt kom jag fram till det rätt snabbt, MAN E JU BARA BÄST!!!!!!

Lagom tills jag var klar så kom min Ch hem o slängde sig i duschen o sen vara CB005659det bara att köra, o som vanligt var det ju jag som körde……hmm……… ja ja det e ju bara så, lite trött på det e man ju men vad gör man inte för dom man älskar. O sen så e det ju så att jag mår ju dessto bättre oxo dagen efter än vad han gör…*fniss* ……men man mår ju som man förtjänar ju.

Det var jätte trevligt hos B o S o maten var enkel men attans god. O sällskapet ska vi inte prata om, S har en så sjuk o underbar humor så man ligger ju f** dubbel, men det e nog lite roligare om man dricker faktiskt, så det så. Men sen e det ju oxo så att jag BEHÖVER ju inte drika för att ha kul, jag har den lyxen, o det e jag såååå hmla glad för, för det e det verkligen inte många spom han. Men det var jätte trevligt o kul i alla fall så det var verkligen en lyckad kväll.

trötter Jag tror vi var hemma vid ca kl 04.45 o gissa om jag var trött då, så in i hel***** o jag hade en huvudvärka som inte var av denna världen så det var bara att krypa till sängs o sen slocknade jag nog på ca 3 sek. Ja så såg min dag ut i går, även om  jag skriver om den idag. Så det kommer kanske ett till inlägg lite senare idag, vem vet.

Ha det !!!

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.