Blandat

Måndag inget kul alls…

I går  ar det en hemsk dag, inget känndes bra alls. Allt var bara svart, svart, svart…. Jag bara grät o mådde så himla dåligt så det var kansppt sant, det var därför jag inte bloggade heller, hade inte lust till något alls.

När jag vaknade i går så var mina ögon så svullna o igen klistrade, jag grät ju j0395964mig till sömns o har nog gråtigt i sömnen oxo, o det e verkligen inte ofta jag gör det, fy vilken hemska dag jag hade i går. Men så så gjorde jag oxo absolut inget alls, kännde inte för det så jag bara låg i sängen o soffan om vart annat o grät o grät o grät.

Jag saknar min lilla Cessa så otrroligt o i går kom jag fram till att när mc sesongen e slut kommer det bli en liten kise, tror jag i alla fall. Beror ju lite på hur jobbet oxo blir.

Men det känns skönt att ha kommit fram till ett sådant beslut, o då kommer det bli en liten kille, så Cosse hos mina föräldrar har en liten kompis o leka med när vi inte e hemma, men som sagt innan vi får se men det e i alla fall 75% säkert att det blir så. Jag känner att jag behöver ett litet väsen o en själ att ta hand om, visst behöver min Ch oxo mig men det e ändå inte på samma sätt. Men vi ser vad som händer….

Blev såååååååååå irri idag när jag skulle logga in på min blogg i dag…JAG KOM FAN INTE IN JU!!!!! Fattar inte vad det e för fel på deras skit server sååååå djävla irriterande e det ialla fall o ett massa klabbande helt i fucking onödan!!!!

Sen en sak till, jag brukar ju kolla på ”Carnivalé” på TV2 på tisdagar kl 20.00 men inte i dag inte!!! Nä då e det fucking friidrott i stället, denna djävla sport e jag så himla trött på.Kan dom inte ha EN kanal dom alltid sänder sport på o samla all skit där, det hade varit såååååååå nice, så slipper vi vanliga människor som INTE GILLAR SPORT blir så djävla irriterade för att det programm man följer ut går………..*ggrrrrrrrrrrrrrrr*

j0289232Ja en sak till i alla fall som e attans bra för en gång skull, det e att jag äntligen fått tummarna loss o lämna in min cykel på lagning, o det bldde litta dyrt, men ändå var det ett bra pris jag fick på det. Byte av växelhusen, växlarna o ny ringklocla o nya ljus fram o bak…1 230:-….slutade det på.

O jag tänkte att ja jag får den väl lagom tills vi kommer hem från Gotland men nopp.. i morgon redan skulle den vara klar. Så jag fick snällt låna av min kära mor så jag har i alla fall lite pengar med mig på Gotland. Ska bli skönt o ha en fungerande cykel igen, faktiskt, för det e attans nice o vara ute o cykla, så det kommer bli en runda i morgon när jag hämtar den, även om jag har kasst med tid i just morgon.

En liten ur bra sak till har hänt i dag men den kommer i ett låst inlägg lite senare, kanske i morgon……hihihihi. Nä nu ska jag kolla ”Family Guy” o sen har jag en skrivare o fixa……

Ha det bäst…..!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.