Blandat

Nice dag…

Denna dagen började inte så bra men ändå så har jag fått en himla massa gjort, vilket e bara sååååååååååå skönt. Har fått tvätta, diska, börjat o röja på balkongen, vilket kommer nog bli klart i morgon. O sen har det blivit en massa småsaker oxo som alltid tar tid o göra.

__resized_receptvardag_30_b_99_fyllda_tomatMaten idag blev bara så otroligt god, helt sjukt o NYTTIGT e det oxo, makalöst e det. Det blev fyllda tomater med pasta o ruccola sallad till det o fy tusan så gott det var. ( tyvärr e det inte det på bilden )  Har ni inte provat det, LinasMatkasse så gör det, det e värt varenda liten krona, o lätt e det oxo att göra. O BARA SÅ GOTT!!!

Just nu så har jag bara lite disk kvar sen e jag nästan helt klar för idag o gissa om det e skönt, helt underbart e det verkligen när man känner att man har fått något vettigt gjort även om man inte jhar ett jobb just nu. Men det kommer ju, kanske i slutet av denna månaden, hoppas, hoppas, hoppas.

I dag när Attila o jag var ute o gick så var jag jätte hård på att han bara ska gå på min vänstra sida  o inget annat. Så gick han fel så fick han gå runt bakom mig o sen sätta sig ner. O gissa om det blev ett par ggr, men han kommer nog att lära sig. Jag fick tipset av henne som vi köpte skålarna av i går på djur affären, o Atte fick sitt nya halsband.

Han e bara sååååå fin i det, det finns ett koppel oxo till det så jag kommer att köpa det sen oxo tänkte jag, han ska ju vara fin när han e ute. O sen så e det en karbinhake i det så man kan ta o fästa det i byxhanken när man går längre runder. Men det kommer jag nog inte köpa förrän i slutet av månaden, det e ju lite knapert med cash just nu.j0321080

Har en hel del o fixa i morgon oxo, ska bland annat med Atte till vetrinären o bli vaccinerad o sen ska jag försöka o sola oxo om jag bars kan bli klar till det. Men nu e det snart tid o gå ut med min lilla älskling en sista ggr i gång, visserligen blir det ju efter Grey´s anatomi som går på kanal 5 just nu. Eller det blir nog att jag går ut med  honom sista ggr vid kl 23 tror jag.

Nä nu har jag varken tid eller lust o sitta här mera, nu ska jag ta sista disken o sen e det mega mys med stora älsklingen i soffan. Ni får sova så gott o ta hand om er…

Ha det bättre än bäst!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.