Blandat

Snart e det jul….

Jaha då e det snart jul afton. Det var många år sedan jag hade en sådan hära nice jul känsla  att jag verkligen LÄNGTADE till jul afton så mycket som jag gör. Men jag bara vet att det är min älskades förtjänst att jag mår så oförskämmt bra o underbart som jag gör. Tråkigt nog e han inte hemma nu, han sitter i Älmhult o jobbar dör tills onsdag o då kommer han igen. Hade sååååå gårna krypit upp i hans famn o varmt mig, det e attans kallt här i lägenheten nu…….*brrrrrr*

Jag har inte bloggat på ett tag för det har hänt en hel del saker som har gjort att jag bara varit allt för trött för att skriva, o sen tycker jag att har man inget vettig o skriva så kan man då låta bli o inte skriva en massa skit, som vissa gör.

 I alla fall så är det klart nu att vi kommer att flytta ut till Mörarp den 1 mars 2010 o det ska bli så underbart nice så det finns inte. Vi får då två vångingar o en kanon fin inglasad altan o en rätt okk bit gräs matta, så vi kan grilla när vi vill i sommar! Sen så är det bara ett stenkast ifrån där Robban har sin verkstad o då kan ju min älskling ha alla sina motercyklar där, kanske….hihihi… Alla 3 st….

Men nu så ska jag nog ta o avsluta detta lilla inlägg, jag mår inte så jtte bra o har as ont i min rygg. Jag halkade til i morse när jag försökte få upp min f**king bil dörr så jag sträckte fel ryggen så jag har as ont nu. O sen råga på allt så tog det ett tag o starta den oxo……*ggrrrrrr*…..

Ska nog ta o ändra på designen oxo här, även om jag inte gillar att ändra för mycket o för ofta, men jag vill ha en lite mer ” jul afton lik ”, hur tusan nu den ska se ut…..hahahaha….

Ni får ha det bäst o ta hand om er. Ska försöka lägga till en liten snutt på Attila när han busar i snön….

Attila på bushumör!!!!

Ha det bättre än bäst…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.