Hälsa

Mega huvudvärk….

Usch säger jag bara, jag mår bara sååååååååå dåligt just nu o det har jag inte tid till. har otrolig huvudvärk som jag vaknade med o sen mår jag så otroligt kasst just nu. Mår illa från o till o känner mig bara allmänt sjuk o sen att man har urinvägs infektion gör ju saken inte bättre, vill bara DÖÖÖÖÖÖ. Sen ovan på allt så måste jag jobba, det finns ju ingen annan som kan göra mitt jobb, så det e bara att bita ihop.

Jag hade såååå jätte gärna hellre velat kunna gå hem när allt e klart här o bara få ligga i sängen en timme eller två, o då bara vet jag att det skulle kännas bättre. Bara för att kolla så tog jag tempen i morsen o visst hade jag feber, bara…..38 grader men det e ju som att ha 39 för en normal människa, jag har ju bara 36 i normal temp, så ni fattar nog att jag mår PISS.

Men i alla fall så har ju nästan halva dagen gått nu så detta e snart över, men inte nog med det. Sen när jag kommer hem så e det o fortsätta packa, åååhhhhh jag blir trött bara jag tänker på det!!!! Just nu känns det som mitt huvud ska sprängas!!! men det e med all säkerhet febern som gör det. Ska ta ett par tabletter nu o hoppas att det värsta lägger sig, annars dör jag nog…..

Sen så har vi en hentverkare här på jobb som håller på o jobba i rummet brevid mig o så fort han väsnas så skäller Attila o det hjälper ju inte huvudvärken precis…..usch vad jobbigt all e idag! Vill verkligen bara köra hem, ta en migrän tablett o gå o lägga mig, men men det e mycket man vill men inte kan eller får. Sen så ska jag ju till tandläkaren o fortsätta med min rotfyllning på tisdag, men det går ju inte om jag har blåskatarr. För jag måste ju springa o då menar jag verkligen springa till dass var 20:de eller om jag har tur var 30 min så det kommer ju inte o gå. Får väl i värsta fall ringa o boka om på måndag, vilket dom INTE kommer att gilla.

Men nu så ska jag nog snart ut o ta badet som snart e klart o i med nästa, hoppas bara att huvudvärken snart släpper jag hatar verkligen att behöva må så här, det e verkligen inte alls kul. Skit att jag inte har mina koffin tabletter med mig, för då hade det verkligen hjälpt med bara värktabletterna, för koffinet gör så dom får mera verkan, ja ja allt ordnar sig nock. Nu sk jag jobba litta, ni får ha de bäst….

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.