Blandat

Längesedan sist…..

Ja det var ju ett bra tag sedan jag har bloggat, så det är väl tid nu igen….

Inte det lättaste då dom gjort om min sida som jag använder när jag väl skriver inlägget, men jag brukar ju få till det. Annars får jag väl gå in o knacka litta kod om inte detta blir bra.

Sååå vad har hänt på sistonde….

Ja inte så extremt mycket. Har en del o fixa o stå i nu till julen o så klart e jag kvar på Rögle, ett av dom absolut bästa ställena jag har jobbat faktiskt. 

Personalen e bara så underbar o det är alltid kul o köra till jobbet. 

Jag har även fått erbjudande att jobba nästa säsong på Hif,  ( jag e sååå otroligt glad att jag får vara kvar där ) vilket jag oxo kommer helt klart att ta. Det e bara sååå kul o jobba med människor.

Annars händer det väl inte så mycket. Har fått en ny spis o snart en ny luftvärme pump, så jag slitter det eviga pipandet o störiga ljudet den gör, jag håller verkligen att bli knäpp av det….. Men snart kommer den att bytas, tack o lov…..

Ja vad har mer hänt då, jo min lilla Kermit mår jätte bra o jag bara ÄLSKAR att köra honom…. Jag gillar inte att skryta med vad jag har, men fick en ”ny” bil för några månader sedan o jag bara älskar den!

Attilla mår bra men han börjar bli gammal det märks o det e jobbigt att se ibland, för jag vet ju att det kommer att ta slut en dag, o jag bara fasar just för den dagen….

Han e lite vinglig på bakdelen o han märker inte riktigt när det väl e dags att behöva gå ut. Men han lider inte på något sätt. När det väl kommer till att jag misstänker något sånt så kommer det bli direkt till veterinären så klart, han ska inte lida på något sätt. Men fasar för när den dagen kommer.

Nu e det ju snart jul o det e ju dags att julpynta hemmet, jag har nog aldrig varit så tidig som jag e i år, men det känns som om att det kommer bli en helt underbar jul för oss. Nygifta o allt!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva o maten e snart klar att serveras, så jag får kanske sluta o fixa det sista.

Jo o Dixi har fått ännu en kull kattungar mn vi ska INTE behålla nåon av dom, även om jag gärna gjort det. Men herre gud vi har rean 3 st katter o en stor hund, det får ju räcka…..( tycker Pege )

Nu ska jag fixa käket till mig i min MAKE, herre gud jag e ju gift!!! hahahaha

Ta hand om er o sköt om er, ta vara på varje minut ni har ihop, man vet aldrig var morgon dagen har i sin famn….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.