Blandat

Nästan glömt!!!

O visa er vad jag fick av min älskade underbara blivande man på alla hjärtans dag. Han e bara såååååå underbar. Jag trodde inte att han skulle ha fixat något till mig men han överraskade mig verkligen o ag blev mega glad för detta fina halsband han gav mig, visst e det fint! Jag bara älskar det……o honom så klart! Fösta så gillade jag inte det så mycket, men mer o mer så e jag total förälskad i det.

Jag e inte annars så glad för obearbetade smycken, efter som jag själv kan smida o vet hur mycket jobb det e med att får det jämnt o fint! men nu så bara vill jag inte ta av mig halsbandet jag bara ÄLSKAR DET, som jag skrev innan, ja jag vet att jag tjatar!

Nä nu ska jag ut o jobba lite till o sen e det hem o MEGA mysa med min älskling, jag har slitit hela veckan nu så idag o kväll ska jag verkligen bara mysa!

Sen så var jag ju på läkarcentralen igad o fick tabletter för urinvägs infektion, för det hade jag verkligen! Så det e jätte skönt att det snart e över. Men men lite bättre mår jag ju i alla fall, men det e nog för att min Kent har kommit hem till mig…*fniss*…Men det e faktiskt mycket sanning i det! Nu ska jag jobba litta…..

Haj BAJ!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.