Blandat

Grattis min kära mor!!!

I dag så fyller min älskade mamma år, vad hon fyller? Jo 25 var det nog + momsen……hihihihihi. I alla fall så ska vi dit i morgon o äta smörgås tårta o bara mysa hela kvällen, det ska bli riktig nice. Hoppas bara hon blir glad för det vi har köpt till henne, hoppas, hoppas, hoppas…..Men det får vi ju se imorgon ju…

I går så skulle jag ju ha fixat mina klor, o pedikyr o allt men det blev bara att jag fyllde i slingorna, det var jobb nog. Men kloran får nog bli här på jobb lite, på arbetstid….hihihihih….eller?!?!?!? Nja jo det blir det för ett bad tar ju ca 30-40 min med dom detaljerna jag kör nu så man har ju verkligen tid på sig. Sen blev det att jag kollade tv helt själv igår, min älskling var ju inte hemma.

Klubben var ju viktigare…..*asg*…. Nä så tycker jag verkligen INTE, jag var snarare glad att få vara hemma själv litta, riktigt skönt faktiskt. Visst e det underbart när han finns där i min närhet eller runtomkring, men det e även skönt att vara för sig själv oxo ibland. Nu när vi jobbar ihop så kan det oxo behövas faktiskt. Men extra underbart var det ju när han kom hem….mega nice…..

Vi kollade lite på tv o sen gick jag upp o la mig, var rätt trött o sleten, har fortfarande mega ont i min axel som Attila lyckades dra till ordentligt….inte bra alls. Men jag får ta det lugnt nu i helgen o via den så mycket jag kan så e den nog ok på måndag.

Fönstermålingen, nr 2, kommer bli klar imorgon tror jag nog, jag får göra det sista hemma, för jag vill inte att den ligger här över helgen, jag villl ju ha upp den ju. Tror nog att jag ska ta o fixa litta på den nu, så jag har inte tid med att skriva mera nu. Ni får ha det bäst så kanske det blir ett litet inlägg i helgen eller senare i dag….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.