Blandat

Mörk måndag…

När jag vaknade i morse så var det riktigt mörkt ute, kunde inte låte bli att tänka, har jag missat något? Sov jag mig igenom sommaren? Eller???? Men sen så kom jag på att vi har ju ställt om till sommar tid o egentligen så var hon ju bara 05 när jag vaknade, gammal tid, eller som det heter, Normaltid. Fick höra på radion i morse att det e inte alla länder som jag just sommar tid som vi.

Det infördes för fösta gången i sverige 1916 o då hade det blivit ett himla liv eftersom inte alla ville ha det då o det var bara på prov som det gjordes då. Bönderna protesterade så mycket att försöket inte upprepades följande år.

Sen så infördes det inte förrän 1980 igen, kan inte fatta att det inte var så när man var liten, det känns som om man ALLTID ställt om klockan, men det har man tydligen inte… Inte klokt att man lär sig saker när man kör in till jobbet på morgonen….kul ju!

Ja ja men nu ska jag ta o jobba litta, kommer ett inlägg till sen om  jag har tid…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.