Blandat

*Pust!*

Jag känner inte riktigt att jag har tid o blogga just nu. Nu mitt i all flytt o allt, känns som om att det enda jag gör är packar, städra o sorterar i allt skit! Om jag sen inte ser en flyttlåda på 3 år e jag mega glad, för dom e verkligen uttjatade vid detta laget.

Sen har jag mycket på jobbet nu oxo, allt jag får in e bråttom! o AKUT! Litta jobbigt e det när dom ringer o stressar en o frågar om det e klart o så….JAG KAN INTE TROLLA!

När jag kommer hem i dag så e det attpacka badrummet, Kents kläder o annat smått som står ÖVERALLT! Jag bara hatar att ha sånn här oordning, e så trött på stök o bök! Just nu vill jag bara att det ska bli vår o helg så jag kan få sitta i min trädgård o njuta av vårsolen o bli litta brun!

För fy tusan så blek jag e nu,ser sjuk ut! Jag har inte solat på ca 2 mån nästan, MÅSTE bli ändring på det. Men jag e ju ialla fall inte lika blek som min älskling. Han e sjukligt vit om benen, lik blek som jag kallar det…..hihihi….. men så e han ju oxo biker o dom ska ju inte vara bruna precis…..*fniss*……

Nu ska jag snart gå ut o ta det badet jag la i precis, väldigt liten tollerans på detaljerna. Dom var ju OXO AKUT! Gud så trött jag e på att få in grejor akut. Visst ska dom vara nere ca 30 min eller så men det e ändå stressigt när det e akut….*hmm*…..

Ja ja ni får ha det så bäst mina läsare o sköt om er. Får se när jag bloggar igen, e lite mycket o stå i nu så vi får se om jag hinner här från jobb i morgon.

Haj haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.