Blandat

Kallt på morgonen…

Nu e det verkligen höst, det känns i luften o speciellt på morgonen när jag ska köra till jobb, DÅ e det kallt!

I morse var det bara 4 grader……så kallt börjar det verkligen bli.

Men på något sätt så tycker jag det e skönt med lita ombyte nu. Visst e det tråkigare när det blir kallt men ändå skönt på något sätt.

Vi kommer in i en ny fas på året, en fas som innehåller en massa mys, tända ljus o en massa nya o roliga kläder.

Det ända trista e ju att man inte kan ut o åka mer hoj nu, o DET E TRIST, det tycker min älskade oxo, han bara HATAR vintern. Jag e väl mer sån att jag ser det positiva i varje årstid o tar ut det bästa av den, mer kan man inte göra.

Nu på hösten så blir luften så hög o klar på något sätt, det blir lättare o andas o man känner sig pigg o frisk så fort man kommer ut, man vaknar till liv på något sätt.

Vaknar till liv precis som man gör på våren när solen strålar verkligen börjar varma o man kan gå ut utan jackan på kvällarna, det e oxo ett sätt att vakan till liv.

Man känner energien i luften ändras på något sätt. Ett sätt som bara känns så bra, o man känner att det är något på gång, något nästan magiskt, men det e ju bara vad o hur jag tycker o jag e ju litta knäpp…….Wicca o allt!

I dag händer väl inte så jätte mycket precis. Ska till Rusta o köpa klängväxter till trappen o altanen efter jobb o sen hem o bara ta det lugnt. Var ju på Biltema igår o skulle ha denna ljusslangen som dom kallade det, men den hade dom inte inne.

Näää sånt har vi bara till jul, så jag körde till Rusta. Där hade dom men bara en blå. Så i dag blir det ut o köper en röd, det blir attans porrigt…..hahahahaha

Annars så blir det bara en massa mys i helgen. På söndag ska vi sätta staketet o på lördag ska min älskade jobba….så då städar jag nog o tvättar, för det behövs verkligen. Men det e bara så mega tråkigt men men det måste ju göras ju!!!! Trist men sant!!!

Jag vet inte riktigt hur jag hittade denna bloggen av en sååååå otroligt söt tjej från någonstans i Skåne. Jag började läsa lite i den o stackare säger jag bara, hon har det verkligen inte lätt.

Men jag vet att jag hade mycket av hennes problem när jag växte upp men satte aldrig ord på känslorna o tankarna.

Vissa av hennes inlägg känner man verkligen smärtan o hur dåligt hon mår. Jag får bara sådan lust o hjälpa denna underbara söta tjej o prata med henne o säga att allt kommer att ordna sig o du kommer att hitta din prins bara du inte ger upp.

Säga till henne att allt faktiskt blir bättre när man blir lite äldre o att det finns ett ljus i tunneln, även om allt e mörkt just nu. Finnas där o prata med henne så hin VET att det finns någon som bryr sig o finns där för henne.

Men man kan ju inte bara säga att vill du prata så finns jag här, jag VET en del av det du går igenom o allt kommer att bli bra. Så kan man ju inte säga till någon man aldrig träffat eller känner. Jag vet inte varför men jag känner ett konstigt band till henne, kanske e hon en gammal själ som jag eller en själ som behöver vägledning, vem vet.

Kanske slänger jag upp en länk till hennes blogg här i min, OM det är ok för hennes del, sånt tycker jag att man frågar. Om det är ok så är bliden på Marilyn länken.

Tyckte att det passade för när jag var liten så hade jag inte idoler som mina vänner, utan jag hade just Marilyn Monroe o Charlie Chaplin som idoler på mina väggar, som sagt jag e KNÄPP o det är UNDERBART!!!!

Jag bara var tvungen att lägga upp denna videon för den e sååååååå bra o jag blir så glad av denna låten….

Nu ska jag ta o dammsuga kontoret,byta om o sen köra till Rusta o sen hem. Jag mår bajs just nu o har en sjukt jobbig huvudvärk o vill bara ta en migrän tablett o gå o lägga mig så det ska jag göra så fort jag kommer hem.

Ni får ha det så undderbart denna helgen ör jag tror inte att jag kommer att blogga något, känner inte att jag vill sita o uggla vid datan när jag e ledig så….ha det bättre än bäst o kramars mycket!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.