Diet

Mår ok…dag 2

Känner mig rätt trött i bland o imorse så mådde jag mega illa, inte ett dugg kul. Har o göra hela tiden här på jobb o har jag inget o göra så skaffar jag mig det. Som innna när jag väntade på badet så tog jag en svamp o vatten o rengöringsmedel o ut o tvättade av bilen invändigt, vattnet blev SVART!

För just nu så kör jag ”skrotbilen” som jag kallar den. Vi eller jag har inte råd att ha kvar min lilla älskling för hon dricker på tok för mycket, hela 1.4 milen, eller så. Känner inte direkt för att lägga ALLA mina tjänade pengar på bensin….hmm…

Just nu e kl 13.31 o jag har inget o göra tills kl 14 när badet e klart, så det blev en liten bloggis. Konstigt nog så mår jag ok, men det e bara för att kroppen håller på att tömma alla sockerdepåerna som den har, tydligen kommer morgondagen bli den värsta, hoppas jag INTE! Men men sen så vänder det tror jag.

Min älskling e riktigt sjuk, otroligt att han gick på jobb överhuvudtaget idag, men men han e ju en fighter så, den dära mc turen i tisdags var nog inte så bra…hmm…Försökte att övertala honom att gå på halvfart nu i stället för helfart, så han blir av med förkylningen. Nu så har han ju INGET alls att fightas tillbaka med, så jag hoppas verkligen att han äter innan han kommer hem i kväll, JAG där emot kommer att fortsätta kämpa, jag SKA lyckas denna gången!

Det jobbigaste med denna kuren e nog faktiskt på kvällarna när man e trött o kollar tv, riktigt jobbigt e det faktiskt, all denna godis o mat reklam, men men snygg attans blir man ju, hoppas jag till sommaren.

Det blir att sälja henne, snyft, men men denna ”skrotbilen” e ju firma bilen så den e ju bra på sina sätt ju! Men det gör ont in i själen att behöva sälja henne för bilen e verkligen bra, men jag har inte råd med den just nu, har så mycket annat som behöver fixas. Men vi har sagt det att vi senare ska ha en finare bil, när allt e klart o så, jag längtar….

 Senare idag så e det ju leverans som gäller så det blir att sluta vid eller köra härifrån kl 15.00 o då e man kanske hemma till ca 16 tror jag, skönt på ett sätt. Men inte på ett annat, har ju inget direkt o göra hemma så, hmm…. Hemskt vad jag slutar mina stycken med hmm i dag, konstigt….hmm…..hahahaha

Just nu e jag riktigt hungrig men ska ju snart äta kl 14.00 blir nog jordgubb i dag faktiskt, den e riktigt god om jag inte har helt fel. Ja ja men ni får ha det så bäst o ta hand om er….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.