Blandat

Halva veckan….=0)

Jag e såå mycket piggare i dag faktiskt o et e bara såååå underbart. Skönt när man vaknar o känner att man verkligen har fått sova, riktigt riktigt nice.

Jag känner oxo att jag har en helt annan energi idag, o jag tror jag vet varför. Det e nog eller det E för att vid denna tiden nästa vecka så e vi på GOTLAND!!!!!

Sååå underbart det ska bli, det e verkligen ett paradis för mig. Hade aldrig varit där innan, så det var första gången jag var där i sommras, o gissa om jag blev förälskad!

Så det ska bara bli så gott att få komma dit igen, o sista gången i år e det inte heller…..SWEEEEEEET!!!!

Jag skulle ju ha gått på kursen igår men när jag väl kom hem, efter att ha jobbat över ÄNDÅ. Så var jag så slut o hade litta ont i huvet, trodde att det skulle gå över bara jag kom hem, men NOT. När jag väl kom hem o slappnade av så blev det bara värre o värre för varje minut, till slut var jag tvungen o lämna besked att jag inte kunde komma.

Sen var det bara raka vägen upp i sängen , ta en tablett o sen vila bort den. Det släppte inte riktigt förrän när jag skulle gå o lägga mig, tack o lov. hatar verkligen att ha migrän det e bara så mega jobbigt.

Min älskade kom hem under tiden jag låg o vilade så när det värsta hade släppt så gick jag ner o la mig hos honom o vilade i soffan istället. Jag hade ju saknat honom så mega mycket, hade ju inte fått träffa honom alls under måndagen, HEMSKT faktiskt. Men igår fick jag allt pussa på honom så mycket jag ville….Nice!

I dag efter jobb, blir väl man jobbar en timme eller så över, så ska jag hem till min kära mor o hjälpa henne göra slingor. Sen efter det så e det hem o fylla i mina egna slingor, för i helgen så händer det ju. Jag klipper mig o ska nog ta o färga håret då med, så det e riktigt fint tills vi ska till Gotland.

Ska bli riktigt skönt o klippa av det faktiskt, kunna göra frisyrer o lite sånt, myxket roligare än nu, kan ju bara ha det uppsatt o inget annat. Ska man göra något annat så e det så mycket jobba att man inte ens börjar på det, nää det ska bli skönt. JA jag försöker tala om för mig att det e rätt jag gör, för jag e trotts allt lite osäker på om att jag gör rätt, så det så.

I alla fall så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om just nu så jag tror nog att det antingen e dax att sluta eller så ska jag ut o ta badet som e klart….jo det gör jag, tar badet…BRB!!!!

Så då var det klart, nytt i baljan o nu e det bara o vänta, ATTANS bra jobb man har när man näst intill har betalt för att blogga…..MEGA NICE!…….hahahahahaha. Tog mig just en baba o fy vad gott det e med just frukt. Innan stoppade man både det ena o andra i sig som var fullt med socker o annat skit. Nu e man mer nogrann på vad man stoppar i munnen….( Kent sluta tänk på vad jag skrev precis, jag VET vad du tänker på o stoppa i min mun…hahahahaha )

I alla fall så tänker jag mer än en gång på vad jag stoppar i mig nu. man vill ju inte gå upp i vikt igen, inte efter dom 17 hemska dagarna jag hade på pulver dieten.

Nu e det bara ner i vikt som gäller o det känns faktiskt som om att jag kommer lyckas denna gången.

Dels för att vi e två denna gången o dels för att jag har det stödet jag har från Friskvårdshuset där jag går på kurs, det känns verkligen super bra.

Vet fortfarande inte hur mycket jag har gått mer men hjag har i alla fall tappat en del, för jag har en storlek minder i byxor när det gäller arbetskläder o många av mina gamla byxor hemma passar bara sååååå mycket bättre än dom gjorde innan.

Sen e det ju så att själva vikten e ju inte så viktig det e ju hur man ser ut som e det viktiga inte en siffra, eller har jag fel?

Guuuuud vad gott det hade varit med en kopp kaffe nu, skulle verkligen sitta fint, men NOPP. Jag vågar inte ännu, förra veckan så drack jag ju kaffe o det gick ju inte alls så bra. Hade magkatarr hela f***ing helgen så det gör jag bara inte om. kanske det blir en liten latte på fredag, får se vill som sagt inte ha en sådan helg till.

NU e det väl dax att hitta lite bilder som jag kan slänga in här o sen e det o kolla FB, busa med Atte tills badet e klart. Ja så ser min eftermiddag ut. Ni får ha det så bra mina kära läsare för det kommer jag att ha, det VET jag!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.