H.E.L.G,  Hälsa,  Sjukdom

Ny vecka…o ångest helg…

Ja det var det ju, just nu vecka. Jag har räknat nu att det e precis 13 arbetsdagar tills jag har semester. Sååå nice det ska bli.

Sen att man börjar själva semestern med en lyx weekend i Stockholm på lyx hotell i Gamla stan e ju knappas kasst. Snacka om att man längtar tills den 1 juli.

Denna helgen har inte varit speciellt bra. Fredagen började med att jag bara mådde så sjukt dåligt.

Skulle ha gjort naglar på en vänninna men klara det inte ens av att träffa någon ens, allt bara känndes så himla jobbigt o skit. Sorry gumman…

Sen på lördagen så fixade vi lite i trädgården, vilket var himla skönt. Kent hjälpte till med att klippa häcken, klippa gräset o sen rensa litte ogräs. Han var såååååå himla duktig.

Under tiden vi höll på var det väl ok, men jag fick ju ta lugnande hela dagen o kvällen, annars hade det absolut inte gått. Jag bara får sådan sjuk ångest o mår så otroligt dåligt.

Jag bara gråter o gråter o kan inte riktigt ta mig ur det, det känns bara sååå jobbigt. I fredags o dels oxo i torsdags så mådde jag så dåligt att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. HEMSKT!

Men i fredags så ringde dom från Capio Kliniken, där min husläkare e. Dom hade fixat en tid till mig på tisdag, så jag kunde få komma o prata med läkaren.

För dom tabletterna jag tar har jag fått öka dosen så pass mycket för att dom ska hjälpa. Vet inte om jag ska ha andra tabletter eller om jag ska fortsätta med dom.

Sen e det oxo om han kan skicka en remiss till en annan kurator eller psykolog, så jag får någon o prata med. Känner att jag behöver verkligen det.

Usch nu kommer dom jobbiga känslorna igen. Ångest o nervös o orolig o så….Hatar att må så här….Ja ja det blir att ta en eller 1 ½ tablett så lägger det värsta sig, hoppas jag….

Gillar inte att behöva ta tabletter för att må bra, gillar det inte alls. Men bättre det än att inte ens kunna andas, för DET e värre, det lovar jag. Sen om man får riktig panikångest dååååå e det illa.

Så vad händer i dag då? Eller snarare MÅSTE fixas idag…..

Jo måste ut på Panduro efter jobb o fixa lite papper o annat till inbjudningarna. Sen blir det till att köra till Påarp o hämta ut bröllops topp delen, eller vad det nu heter.

Den har äntligen kommit, ska bli sååå kul o se hur den ser ut på riktigt…..Bild kommer på den här senare.

Sen efter det så kan jag få köra hem, men vi måste nog oxo o handla i dag så jag känner att det blir bara såååå mycket för mycket just nu som jag MÅSTE fixa med idag….men vi får se….

Just nu så står jag helt stilla här på jobbet, transformatorn har lagt av, den bubblar o ryker som fan…..

Pratade med chefen/svärfar just nu o han sa att jag fick stänga av den bara, o att jag får allt så still tills i morgon när dom kommer o tittar på den….

Ja inte mycket o göra, för köra som den e nu går bara inte. blir att jag skrev detta inlägget klart i stället.  När dom som ska hämta har gjort det så blir det nog en runda med Attila så han får springa av sig litta.

Kasta boll, med matte  e det bästa som finns………..tycker han….Vi brukar göra det på morgonen vid frukost, men det blir nog allt en lite runda nu när jag inte kan direkt jobba.

Himla tur att jag han köra klart det jag skulle idag….

Ni får ha det så jätte bra, jag ska göra vad jag kan o hoppas ppå att ångesten o oron snart släpper. Ska ta en lugnande nu o hoppas på det bästa.

Sköt om er mina kära läsare, man vet aldrig när dom kan hitta en tumör i skallen på en…..Ta vara på dagen….

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.