Blandat

Panik!!!

Det fick jag idag när jag skulle öppna bloggen! Den fanns inte där…..det stod bara att den var avstängd eller Cancels…..Snacka om att jag fick litta panik. Men jag skrev ett mail till mitt webhotel o det visade sig att jag hade missat en faktura, ooops! 

Så det blir att fixa till det idag när jag kan komma in på Nordeas sida bara! Dom har fel där NU IGEN! Sällan det händer ju…*ggrrrr*….

Men jag kan varken betala fakturan eller räkningarna eller hyran eller något om jag inte kommer in där, så jag hoppas verkligen att dom fixar till det snart…..hm…störigt värre e det!

Ja då e man tillbaka i verkligeten igen efter en mina lång helg, 3 dagar. Så underbart skönt de varit o vara ledig, behövde det verkligen.

Men nu verkar det tyvärr som om att mag katarren e på g tillbaka, men jag har bara mig själv o skulla, jag äter ju inte som jag ska.

Så jag mår inte så mega bra idag utan mår illa från o till o det e ju det att jag måste äta men det e så himla svårt att göra det när man mår illa, jag får verkligen tvinga det i mig, vilket e as svårt. men jag ska köpa sådana mag tabletter på Apoteket i dag så får jag gå en kur sådana så rättar det till sig, hoppas jag.

Jag har i alla fall tagit steget nu att jag ska prova en annan sak o se hur det kan hjälpa, Kinesisk medicin heter det o det ska vara kanon bra. En nära vän till mig o Kent har gått hos henne nu i snart 6 mån o han säger att det e super bra. Så jag ringde i morse o bokade en tid till den 7 juli, men nu under förmiddagen så har jag mått kasst IGEN, e bara så mega trött på det.

Så jag skickade iväg ett mail till henne o frågade om jag kunde få en snabbare tid, jag bara pallar inte gå o mår som jag gör. Hatar att må illa o känna mig konstig, det e absolut det värsta jag vet.

 Jag bara känner hur ur balans jag e, visst jag har kommit lite bättre i balans nu men e ändå inte riktigt på topp.  Jag har inte ens lust o ork att sitta o sola, då e det verkligen något som e fel!

När han berättade om just detta i går när vi satt o snackade så var det precis som om att jag kände att detta var det jag hade väntat på, i alla fall att detta var det jag skulle prova, o det var ju inte riktigt meningen att han skulle komma in efter deras runda i går, men nu gjorde han det. Hade han inte gjort det så hade jag inte fått reda på detta o då hade jag ju inte ringt i dag, så ALLT har en mening, precis allt!

Sen idag efter jobb så ska jag ut på väla o köpa en sprikmatta, för det kan oxo hjälpa litta. Jag bara kommer göra allt för att bli av med detta skitet nu, e så mega trött på det. Ska försöka att meditera litta i dag när jag kommer hem o hitta center, behöver det verkligen. Men men nog trist snack nu, o nu vet jag inte vad jag ska skriva….hmm….

Ni får reda på hur det går med allt imorgon kanske, vi får väl se…

Då håller vi här för i dag då så får ni ha det bäst o sköt om er…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.