Blandat

Så skööööönt…

Så nu e det äntligen gjort, jag har varit hos jobbiga tandläkare, fy tusan vad jag hatar det. Jag har inte riktigt haft ork eller lust att skriva dagarna innan, men nu så e jag back, hoppas jag. Vi får väl se hur pass mycket skrivande det blir, ska ju helst ha något o skriva om oxo.

Idag härnder det inte så mycket bara hem efter jobb o fixa till köket o hemma litta sen bara ta det lugnt. Sen så händer det nog inte mycket mera, men i morgon så. Då sja jag på behandling på det nya stället.

Kinesisk medicin o det ska bli sååå kul o se vad hon kan hitta o om hon kan hjälpa mig, litta dyrt e det i alla fall, men det kan det kanske vara värt.

Men redan nu e det dom sista pengarna som går då, DET e inte ett dugg kul. Hatar vara utan pengar, inte ens kan jag köpa mat så faktiskt funderar jag på om jag ska ta o om boka behandlingne till nästa månad i stället, för som sagt jag har inte en krona o det känns SKIT!  HATAR ALLT VAD PENGAR HETER!!!!

Just nu så kan jag inte göra så mycket, spolningen här på jobb har gått sönder så jag kan inte göra något alls, mega trist e det. Men svärfar kommer snart o fixar det, hoppas jag.

Tror nog att jag ska ta mig en glass på vägen hem idag, tycker jag e värd det efter hur bra jag klarade det i morse. Blir nog en sådan…..

Sen blir det bara mys i soffan o i säng tidigt tror jag, har inte sovit så jätte bra i natt, men men skit i det det tar vi igen i natt.

Har ingen som helst aning om vad jag ska skriva om nu så det blir nog till att avsluta detta lilla inlägg nu. Ni får ha det så bäst o sköt om er kära läsare o njut av det underbara vädret…….för det ska jag verkligen göra!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.