Hälsa

Kinesisk medicin…

Ja så mår jag faktiskt just nu. Ska på kinesisk medicinsk behandling i eftermiddag o det ska bara bli såå nice även om att jag vet att det kommer göra as ont.

Men sen blir det ju bättre. Vi har en nära vän som går till henne o han tycker det e bara såå mega bra o mår jätte bra av det, så det ska bli spännande….

Annras så händer det inte så mycket idag, blir hem o städa o fixa litta där hemma o kanske blir det ifyllning av slingorna i kväll, fär så om jag pallar.

Man vill ju vara snygg, eller i alla fall försöka vara snygg tills min älskade kommer hem i morgon kväll, ska bli såååå underbart att få hem honom, även om det bara e över helgen.

Så mycket mer har jag inte riktigt o berätta här nu utan jag ska snart ut o ta det sista badet o skölja detaljerna för dom kommer o hämtar dom innan jag sticker nu idag.

 Då ska jag hem lämna Atte, sen in till stan igen , hämta ut pengar o sen på behandling o bara njuta/lida eller vad det nu blir.

Men ni får ha det så underbart i vädret för det ar jag o när jag kommer hem så ska jag minsann göra mig en STOR vaniljlatte o bara mysa o sen städa……OM jag nu inte somnar för tydligen blir man väldigt trött av just sådana hära behandlingar, vi får väl se….Ha det bäst vänner….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Michaela

    Hej
    Hur var behandlingen? Nyfiken på vad du fick för behandling och vad det hjälper mot. Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.