Blandat

Städa idag…

Kommer jag att göra när jag väl kommer hem i dag. Ska bara en runda om Jysk på vägen hem o köpa tabletter eller underlägg till bordet. Dom jag har nu är JUL underlägg MITT I SOMMAREN…..o det går ju bara inte!

Sen blir det em ta den tvätten som e klar o in med sista, i alla fall just nu, älsklingen har väl en hög med sig hem från Älmhult, men det räcket att ta tag i den på måndag eller så. Men han kommer hem i dag i allafall, sååååååååååå skönt även om vi ite kommer att ses så mycket denna helgen….*snyft*

Han ska ner på klubben o bowla imorgon o jag ska till Jonstorps marknad, som VI skulle ha kört till med hojen….hmm…Men men skit i det jag sticker själv.

Sen ska han festa på klubben på kvällen o jag vill inte ha med Attila där o sen behöva sova där, inte ett dugg kul. Så det blir att sitta hemma o mysa istället, för jag vill sova i min egen säng. Gud så neggo jag låter, men skit i det.

Nu ska jag ta o ta sista badet, snart, o sen sticker jag man slutar ju till middag i dag det e bara såååååååååååå underbart. Förresten så ringde jag Telia i dag o beställde en digital inspelningsbaar box i dag. Jag skulle bara ringa för att höra vad den kostade så vi visste det tills vi hade råd o köpa en, men det var erbjudande på den nu, bara 100:- mer i månaden o så binder man upp sig på 18 mån. Det var inget alls o snacka om, den kommer nösta vecka. SWEET!

Min älskling missar ju Fringe varje torsdag nu i hela juli månad, för dom har ju inte den kanalen på det vandrarhemmet i Älmhult somm dom bor på, trist, men nu kan jag ju spela in det till honom . O när jag berättade det för honom så blev han jätte glad, för vi har verkligen inget alls att spela in program på o det e skit, men snart har vi

Ni får ha det så mega underbart i solen o värmen nu i helgen för det ska jag helt klart ha o sköt om er o era.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.