Blandat

Nu så!!!!

Nu har jag äntligen fått bredbandet här på jobb, så nu e man tillbaka i verkligheten. Jag fick det visserligen igår vid kl 14 men orkade bara inte blogga just då, kännde inte alls för det faktikt. Inte just nu heller men men lite kan man ju plita ner.

I går var ingen alls bra dag, mådde bara såååå mega dåligt, ont o huvet, illa mående o bara allmänt nere. I dag e det bättre men nu har jag feber oxo men mår kanon bra……Kan ju ha o göra med att jag fått det skitet….så det går ju över i alla fall om ca 3 dagar eller så….tack o lov. In´get ni kanske vill höra om, SYND för det e ju min blogg…..hihihih

Min stora älskling där hemma var ju sjuk förra veckan i alla fall från onsdag tills måndag o snacka om att han hostar. I går så gick han äntligen till läkare efter inte ha fått sova i snart 4 nätter. han fick host medicin men vi får väl se om det hjälper, hoppas det. Vill ju ha honom bervid mig i sängen.

Nu sedan han varit sjuk så har han legat där nere för att jag ska få sova, visst e han underbar min älskade Kent. Det e nog därför (” peppar peppar ta i trä”) jag klarat mig.

Har lite små hosta då o då men inget nämnvärt. Men i alla fall så ska han bli frisk nu tycker jag, dels så ska han jobba i helgen o på söndag ska vi sätta staket, ska bli så mega kul o äntligen få upp det.

Annars så händer det ju inget speciellt, rätt lugnt just nu här på jobb, lite o göra så jag har tid o blogga litta. I dag så blir det att ”sluta” kl 15…ska ju leverera i dag o sen blir det allt en runda till Biltema o köpa en ljusslang som dom kallar det.

Jag har tänkt att sätta den UNDER räcket i trappen så man kan se vart man går på kvällen e sjukt mörkt där annars. Sen bara hem o ta det lugnt, behöver det så man inte blir sjuk.

Så nu vet jag allt inte vad jag ska skriva om så jag tror att jag avslutar detta lilla inlägget nu, ska ta o starta om min data för min MSN bara dog just när jag pratade med Cilla, sååååååååå störigt…..

Ni får ha det så bra o sköt om er mina vänner….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.