Blandat

Bruces e bättre…

300PX-~1

Har nästan precis kommit hem från o varit i Pålsjö skog med Atte i dag o jag var faktiskt litta besviken, det e såååå jätte mycket finare o mycket mera lugnare i Bruces skog än här…. Så det kommer helt klart att dröja innan jag åker dit igen, tror jag i alla fall. Kommer nog att ge det i alla fall en chans till, men får väl se när det blir, i morgon blir det i alla fall Bruces o inget annat.

Jag upptäkten en nice sak i dag när jag räknade ner, jag har ju räknat helt fel ju. Det är inte alls 3 dagar kvar als som jag hade räknat, utan det e ju bara 2 dagar ju…..*fniss*….Åhhhh vad jag längtar, o inte finns det en enda som har frågat vad det e som jag räknar ner till, e väl för att det inte e någon direkt som läser antar jag, ja ja jag överlever ju!!!!!…….*grrrrrr*

3

Innan vi åkte till Pålsjö så var jag nerte i stan o träffade uppfödaren av Attila o fick dom sista papperna, o han sa det att Atte var nog den valpen som var störst i kullen nu….*ler stolt*…. o han sa det att han kommer helt klart att bli stor, säkert lika stor som sin pappa o han var stor. Vi mötte ju bägge föräldrarna när jag o Ch var ute o hämtade Atte o hans far var verkligen stor o vacker….. Hoppas bara att Attila kommer bli lika fin o vacker, eller det e jag i alla fall säker på, han e ju redan väldens vackraste o finaste o gulligaste vovve ju, för han e våran ju!!!!!!

Jag satt o kollade lite om schäfer o valpar i går på nätet o hittade denna bilden om hur länge man skulle ut o gå med sin hund.

bd15302_

Schema över hur långa promenader du får göra med din hund.         Överskrider du detta riskerar du att få en stressad hund. 

Hundens ålder i månader.      Promenad totalt / dag.

2 mån………………………………… 5 min

3 mån………………………………..10 min

4 mån………………………………..15 min

5 mån…………………………………20 min

6 mån…………………………………25 min

7 mån…………………………………30 min

8 mån………………………………….35 min

9 mån………………………………… 40 min

Förläng successivt valpens/hundens promenader upp till så många minuter som familjen har tid att ge hunden dagligen i vuxen ålder.

bd15302_  

Jag tycker att detta e helt fel, ( men jag kan ha fel, jag e ju ny på detta ) detta kanske gäller om man har en liten hund, då kan jag förstå det men inte en schäfer som vi har, då blir den ju hyper i hemmet ju!!! Jag e ute o går ca 1-21.30 per dag om  jag har möjlighet o då e han jätte lugn o fin på kvällarna o han mår bra av detta….SÅ DET SÅ!!!!   

Så nu så ska jag snart ta o väcka min älskling o vi ska ta o köra o köpa lite tomtar o några andra ärenden o sen e det hem o mysa litta för det e ju faktiskt bara 2 dagar kvar nu…..hihihihihiihi. 

 

Förresten så ringde jag min tandläkare i dag för att få en tid, men han skullej0337303 på semester i morgon så han hade inte tid med mig förrän den 7 dec, men hans sköterska som jag pratade med hon trodde inte det var så farligt. För jag har ju inte ont av varmt utan av kallt så hon trodde att det kunde vara tandhalsarna som var blottade. Jag fick någta tips av henne så ska se om det kan bli bättre men jag ska ändå gå den 7:de för säkerhets skull, även om jaga bara HATAR det!

Nu har jag inte tid med er mera, ha en kanon kväll o sköt om er om det nu e någon som helst som läser detta…

Kjam Kjam…   

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

  • lotta

    jo, jag är supernyfiken. Följer nedräkningen med spänning. 2 dagar…betyder det att det blir på lördag???? Hoppas att få läsa om det på lördag kväll då, eller?? kram

  • Nikki

    Hahaha ja Lotta du får nog lösa det redan fredag natt om jag känner mig själv rätt. Tack så jätte mycket för att du skrev en kommentar, jag blev jätte glad!
    Massa karama….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.