Blandat

Trött o Kanske IKEA…

Jaha då var det måndag igen, tycker att veckorna o dagarna går så sjukt fort, men det enog för att man är rätt lycklig…..kanske det.

I så fall så har det i alla fall MYCKET med eller tack vare min älskade Kent o göra. För han gör mig verkligen såååååå mega lycklig.

Igår trotts att han inte mådde så bra så fick vi upp staketet, äntligen…eller stängsel e det ju!. O fy tusna så bra det blev, tror nog att jag var gladare än Attila när det nu e uppe.

Såå  mega skönt det är att bara kunna släppa ut honom o slippa tänka på att han kanske sticker…..men inte nu inte!

Ja annars har det inte hänt så mycket i helgen, har bara tagit det lugnt o slappat förutom staketet då alltså. Idag så kanske jag ska ge min in på IKEA o se om jag kan hitta en liten lampa o ha i sovrummet som man kan sätta på timer. Skulle passa så sjukt bra uppe på ena byrån o så e där inte så mega mörkt när man kommer upp på kvällen…

Ni ska ju bara se vår mega porriga trappa, den e bara så fin….Ska ta en blid på den i kväll ( hoppas bara jag kommer ihåg det ) så ni får se. Det ser lite ut som Red light distrikt i Holland….HAHAHAHAHAHAHAHAHA…..Men jag o Kent e ju rätt porriga av oss………..*fniss. fniss*

Håller på att komma underfull med en ny sak här på nätet men kommer inte riktigt på hur tusan det ska funka…eller så e det så att det inte funkar för mig….*ggrrrrrrrr*……http://gowalla.com…….om ni nu e nyfikna……Eller kan förklara hur det funkar…..hmm….

Har ett bad i nu o när det e klart så ska jag ta o köra o fixa något litet o käka….glömde få med mig mat hit i morse…o mat måste man ju ha!!! Annars e det attans lugnt här, men det är grejor på väg in har jag hört från vara kunder, så det är väl lugnet före stormen….

Ikväll så blir det att hya skräckfilm ( Shutter Island ) o sen men massa mys, om vi har ork o lust…..Mysigt ska det i alla fall. Ska nog ta o göra måndagarna till mys o filmkväll. 

Dom blir så mycket roligare då, tror o hoppas jag i alla fall……Men dom blir så klart till vad man gör dom till. Kanske ska införa en BDSM dag i veckan…..*asg*…..

Nu ska jag nog ta o laga mig en kopp kaffe o göra en god kopp vaniljolatte innan jag ska i väg….Ni får ha en bar dag o sköt om er för jag ska i alla fall göra det bästa av min…så det så!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.