H.E.L.G

Glad Lucia…

Det vill jag verkligen önska alla mina läsare. Att ni har en riktigt mysig lucia, för det ska jag försöka att ha.

Helgen för mig har inte varit den bästa, rätt trist faktiskt. jag har inte varit hemmifrån på hela helgen o det gillar jag INTE:

Denna helgen som kommer bara MÅSTE jag hitta på något, annars blir jag knäpp.

Visserligen så fick jag julpyntat där hemma o rätt så fint, men det är inte riktigt klart ännu. Saknar lite kulor o tomtar lite här o där.

Ska väl ta o passa på när du rear ut julgrejorna nu till mellan dagarna, då har man ju fått lön oxo…

Har haft smått P.M.S oxo i helgen så jag har nog inte varit den lättaste, men Kent mår inte heller så bra så vi e nog lika goa bägge två.

Men som sagt i helgen bara MÅSTE jag göra något, om det bara e så att jag får köra en runda själv eller bara ut o gå eller vad F-N som helst så måste jag göra något.

Mår inte alls bar av att bara gå hemma en hel helg, det kommer bli att jag blir deppig då helt enkelt o det vill jag verkligen inte!!!!

Denna veckan e ju den sista på detta året som man jobbar hel…SÅÅÅ NICE! Sen nästa vecka e det ju för tusan jul, helt ortoligt. Tyckte att det var ju inte så jätte längesedan det var sommar o det var varmt o skönt.

Men men snart så vänder det, den 22 december e det mörkaste dagen på detta året o sen e det mot ljusare tider igen…SKÖNT! o då bara HOPPAS jag att min älskling där hemma oxo mår bättre.

För han mår verkligen inte bra o jag kämpar varje dag att det inte ska på verka mig men i bland e det så svårt.

Känner att jag vill sååååå jätte gärna kunna göra något för honom när han mår så kasst, men det finns ju inget ju. När man mår så e där ju inget direkt man kan göra.

Jag vet ju själv för jag har ju varit i den sittsen sååå många gånger, men det är hemska o se o känna att man e helt maktlös.

Man vill ju inget hellre än att den man älskar över allt annat ska må bra ….men som sagt, man e maktlös…..

Har sjukt mycket o göra på jobb, som vanligt denna tiden på året o en massa saker e på väg in, fattar inte alls hur tusan jag ska hinna……Lite stressad e man väl men inte så farligt, jag kan ju inte göra det snabbare än jag gör….Så e det bara.

Det är så fruktansvärt mycket på väg in nu oxo så jag kommer helt klart att få jobba över nog ett par kvällar, både denna o nästa vecka!

Ja ja nog om allt detta, nu ska jag snart köra hem o sen e det mys måndag som gäller. kan ju inte riktigt på s¨å att man e på mys humör….vill mest bara just nu krypa ner i sängen ta något gammal över sig o hoppas på att denna veckan går fort!

Ni får ha det så bra o sköt om er. jag ska göra det bästa av situationen, man kan ju inte göra det på annat sätt.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.