Hälsa,  Väder o vind

Ny vecka…

Det e det ju o tisdag redan. jag kände inte alls för att skriva något i går, har det litta jobbigt, ja IGEN. Det e så jobbigt när det e mörkt o regning o lite andra saker inte blir som det e tänkt o har behov till.

Helgen var väl ok, men jag blev bara såå otroligt nere på söndagen så jag sov inget alls den natten, bara grubblade o grät så dåligt jag mådde. Men man måste först nå botten innan det kan vända.

Ja det e trist att det har varit mycket skit nu i en tid, men vi går ju åt ljusare stunder så förhoppningsvos kommer allt att bli bra snart igen.

Eller snarate så VET kag att allt kommer att bli bättre snart, för vi går ju verkligen åt ljusare tider. jag vill bara att cet ska bli grönt o fint o ljust. Då VET jag säkert att allt ordnar sig o ALLT blir verkligen lättre.

Har precis skrivit till min fu-ing akassa. Dom skickade brev att dom inte fått någon betalning från mig på ca 3 mån o det stämmer INTE. Så jag skrev ut ”kvitton” från internet banken som jag skickade med i ett rätt så argt brev. För dom har ju stängt av mig nu oxo, IDIOTER!

Vi får väl hoppas att dom fixar till det, för jag ska inte åka ut när det e DOM som gjort fel.

Usch nu regnar det igen o mörkt o grått e det oxo. Ska nog ta o sola innan jag kör hem, då känner man sig lite bättre i alla fall.

Innan ett tag så såg det faktiskt ut som om att det skulle spricka upp o solen skulle titta fram, men NOT! Näää nu regnar det istället, sååååååå trist e det.

Jag ska minsann på Zumba kanske på söndag om det finns plats. En vänninna frågade om jag ville följa med så jag varför inte, har ju aldrig provat så det ska bli kul.

MÅSTE komma i gång med träningen nu snart, mår inte bra av att inte träna. Hoppas bara att Kent har tid att köra o kolla på gymet i Bjuv denna veckan, för jag vill sååååå gärna komma igång.

Vet att jag mår bättre av att träna oxo o då blir allt lättare. Så jag håller tummarna att han inte måste jobba över allt för mycket denna veckan, för jag VILL verkligen komma igång med träningen nu.

Jag vet att det enda sättet för mig att gå ner i vikt utan att behöva gå på svält kurer e just att träna. denna dieten funkar inte heller på mig, näää det e att röra på sig som gäller.

Nu ska jag allt ut o ta ett bad till o sen e det i med nästa sen ska jag ta o måla stolen en gång till, blider kommer sen innan o efter så kan ni ju se vad ni tycker.

Ha det nu så bra o ta hand om er för jag ska absolut göra det bästa jag kan…..

Upp o ner e lika långt, men inte lika lätt.

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.