Hälsa

Inte ork…

Idag har jag bara inte ork att fixa med design. E bara så makalöst trött på allt som har med kod att göra, det e svårt ju!

Näää det får allt vara till helgen det, nu e det litta jobb o sen e det HELG o ledighet. Ska nog ta o göra upp en lista vad jag ska försöka att göra under denna helgen.

För det jag hade tänk göra under jul o nyår helgen blev absolut inte gjort, hmm. Men så blev jag ju sjuk oxo så det e ju därför.

Det blir allt en lista o så får man se om jag har ork o lust till den, det återstår ju att se. kanske kommer den upp här….det vet man ju aldrig.

Jag ska i alla fall försöka mig på ett nytt förök på att fixa designen här, men som sagt det e as svårt, så jag får se. Antar att jag måste börja OM IGEN med ett nytt tema…*ggrrr*. Men det e ju bra på ett sätt för då lär man ju sig mer o mer.

All denna snön, såå makalöst trött jag e på den nu, tycker allt att det skulle ta o bli vår typ NU! Men nääää då vaknar man o så har det kommit ÄNNU mera snö, e så trött på den nu.

Till o med jag e trött på den, jag som bara älskar snön, men nu får det allt vara nog. Jag e så trött på att skrapa rutor på morgonon o att det är kallt.

Visst det kan vara mysigt o rätt skönt när det e kallt på morgonen för man liksom vaknar till liv när man kommer ut, vilket e nice. Men annars hade det varait nog med kyla nu tycker jag.

Vad händer i dag då? Jo ska köra mina leveranser o sen ska jag hämta min mor o vi ska enrunda ut på Famillia o kolla lita, eller snarare hon ska kolla, jag följer bara med, no money…..

Sen blir det hem o mysa med min älskling o bara njuta. Blir nog en runda på Wii i dag med, ska verkligen försöka att köra ca 30 min varje dag. 

I går blev det allt 45 min för det var dels första gången o sen var det oxo såååå himla kul att det var svårt att sluta. Gissa om man blev svettig, verkligen kanon bra träning…..Bättre än att inte träna alls i alla fall!

Men ska ta Kent till hjälp o fixa med sladdarna, för det är något fel på dom, vi har konstiga färger så det bara ska fixas till i dag. han får hålla tv.n så kopplar jag. Han e musklerna o jag e hjärnan-……..hahahahahaha.

Hatar när det inte e rätt instält o det e fel färger o att det är störingar när man spelar o så…..Så det bara MÅSTE fixas till. Sen ska jag nog ta o utmana honom i ett par spel….*fniss*…..

Nu ska jag snart o ta upp ett bad till o ner med ännu ett, sen blir det leverans runda.

Ni får ha det så jätte bra o hoppas att ni har överseende med min hemska design på bloggen, den e verkligen INTE klar! men hoppas på att få den klar till eller i helgen, så det så.

Sköt om er så länge o höres vi inte så får ni ha en underbar helg, för det ska jag verkligen försöka att ha!

Love Nikki

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.