Hälsa

Inte ork…

Idag har jag bara inte ork att fixa med design. E bara så makalöst trött på allt som har med kod att göra, det e svårt ju!

Näää det får allt vara till helgen det, nu e det litta jobb o sen e det HELG o ledighet. Ska nog ta o göra upp en lista vad jag ska försöka att göra under denna helgen.

För det jag hade tänk göra under jul o nyår helgen blev absolut inte gjort, hmm. Men så blev jag ju sjuk oxo så det e ju därför.

Det blir allt en lista o så får man se om jag har ork o lust till den, det återstår ju att se. kanske kommer den upp här….det vet man ju aldrig.

Jag ska i alla fall försöka mig på ett nytt förök på att fixa designen här, men som sagt det e as svårt, så jag får se. Antar att jag måste börja OM IGEN med ett nytt tema…*ggrrr*. Men det e ju bra på ett sätt för då lär man ju sig mer o mer.

All denna snön, såå makalöst trött jag e på den nu, tycker allt att det skulle ta o bli vår typ NU! Men nääää då vaknar man o så har det kommit ÄNNU mera snö, e så trött på den nu.

Till o med jag e trött på den, jag som bara älskar snön, men nu får det allt vara nog. Jag e så trött på att skrapa rutor på morgonon o att det är kallt.

Visst det kan vara mysigt o rätt skönt när det e kallt på morgonen för man liksom vaknar till liv när man kommer ut, vilket e nice. Men annars hade det varait nog med kyla nu tycker jag.

Vad händer i dag då? Jo ska köra mina leveranser o sen ska jag hämta min mor o vi ska enrunda ut på Famillia o kolla lita, eller snarare hon ska kolla, jag följer bara med, no money…..

Sen blir det hem o mysa med min älskling o bara njuta. Blir nog en runda på Wii i dag med, ska verkligen försöka att köra ca 30 min varje dag. 

I går blev det allt 45 min för det var dels första gången o sen var det oxo såååå himla kul att det var svårt att sluta. Gissa om man blev svettig, verkligen kanon bra träning…..Bättre än att inte träna alls i alla fall!

Men ska ta Kent till hjälp o fixa med sladdarna, för det är något fel på dom, vi har konstiga färger så det bara ska fixas till i dag. han får hålla tv.n så kopplar jag. Han e musklerna o jag e hjärnan-……..hahahahahaha.

Hatar när det inte e rätt instält o det e fel färger o att det är störingar när man spelar o så…..Så det bara MÅSTE fixas till. Sen ska jag nog ta o utmana honom i ett par spel….*fniss*…..

Nu ska jag snart o ta upp ett bad till o ner med ännu ett, sen blir det leverans runda.

Ni får ha det så jätte bra o hoppas att ni har överseende med min hemska design på bloggen, den e verkligen INTE klar! men hoppas på att få den klar till eller i helgen, så det så.

Sköt om er så länge o höres vi inte så får ni ha en underbar helg, för det ska jag verkligen försöka att ha!

Love Nikki

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.