Jobbet

Seeeg tisdag…

Så otroligt trött jag e just nu o det e bara middag.

Morgonen har bara varit såååå jobbig o seg o trött o seeeeg, men nu har snart halva dagen gått tack o lov.

Hoppas verkligen jag får sova bättre i natt än vad jag gjorde denna natten.

Sjukt så dåligt man kan sova när det e för varmt, men i kväll så bara ska jag komma i håg att skruva ner elementet när jag kommer hem.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu faktiskt, fick till headern någerlunda men jag e inte riktigt nöjd med den så det blir nog att ge sig på den igen när jag e klar med detta inlägget.

Sååå himla typiskt igår när man älskade skulle kolla på bloggen, för jag vill ju veta vad han tycker om den nya designen. Så gick det inte få fram sidan alls, snacka om att jag blev nervös.

Tänkte bara att det hade väl varit något jag gjort fel, men nopp det var det. En f.d vänninnas sida låg oxo nere så det var nog bara servern som låg nere, tack o lov!

Mulet o grått e det i dag o bara trist väder, man vill bara stanna inne o mysa o inte göra ett dugg i dag.

Det e precis det jag ska göra när jag kommer hem idag o min älskling ska till klubben. Blir att bara mysa o ta det lungt o somna TIDIGT!

På vädret i går, nyheterna så sa dom att det skulle komma ännu mera snö i gissa om man blir deppig när man får höra sånt.

Jag e så himla trött på all snö nu o vill bara det ska bli vår så man får energin tillbaka igen o får må riktigt bra.

Känner bara nu att jag behöver ljus, värme o GRÖNT e så trött på denna kylan o detta gråa mulna väder, näää nu får det vara nock!

Var ute med Attlia innan i dag o då hörde jag en såååå typisk vårfågel sjunga, Koltrast var det, sååååå skönt det var att höra deras sång.

Det känns verkligen att våren är på väg, sen ska man nog ta o vara uppmärksam på tecknena oxo, vilket man nog inte tänker på så mycket. Som att det e ljust redan kl 08 o det blir inte mörkt förrän ca 17, tack o lov.

Sakta men säkert så börjar det gröna framträda allt mer o snög försvinner sakta men säkert, så det e inte allt grått o trisst o hemskt.

Jag får bara på minna mig själv om det ibland, för det e verkligen tungt just nu, eller så e det för att man inte fått sova som man behöver.

Nu ska jag snart ta upp ett bad till o sen e det in med maten i micron så man får litta käk oxo idag, sen e det snart kväll.

Älsklingen min kommer ju o hämtar mig i dag igen o han körde mig till jobb i morse oxo, mysigt värre även om vi knappt sa ett ord till varandra för vi var så trötta…..

Ni mina kära läsare får ta hand om er o njut av livet för jag gör mitt bästa, tro mig. Så ska jag ge mig på headren igen så jag blir riktigt nöjd…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.