H.E.L.G,  L.O.V.E

Tisdag fast måndag…

Jag skriver ett litet inlägg i dag som det var i dår även om det e idag, hängde du med??

Det e ju tisdag men skriver som det e måndag.

Inget speciellt hände i helgen förutom att jag var ute på Harry´s o Sirocco, men det var minsann sita gången på LÄNGE: Fy tusan så lyckligt lottad man e, det e knappt sant så bra man har det ju.

Nää mycket folk, fulla jobbiga o så en massa utlänningar, nää fy vad jag INTE kommer att sakna det, eller ens HAR saknat det.

Jag har det så bra man bara kan ha det. Lever med min själsfrende som jag älskar o älskar mig över allt annat. Har hus i underbara Mörarp, har ett jobb jag trivs jätte bra med o bil o allt, kan man begära mer…. 

Näää stackars dom som e singlar o inte har någon o luta sig på o inte känner sig älskade, fyyy vad glad jag e att jag har vet så mega bra jag har.

Heller barhängs fester än att gå ut på krogen, näää det kommer allt att dröja när man har det ABSOLUT bästa man kan få hemma…..

Men visst vi hade faltiskt jätte kul så så hemskt kan jag ju inte säga att det e precis. Men som sagt det e ju roligare på bar häng för där känner man ju många, här var det två st som jag kände igen som jag hälsade på, så mycket var det inte men så var det ju oxo en herrans massa år sedan jag var ute…

Så det var detta det, nu ska jag redigera detta litta o sen e ddet inlägg till som ska förse denna tisdagen….

Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.