Diet,  H.E.L.G,  Hälsa,  L.O.V.E,  Väder o vind

Halva veckan!!!

Nu så har halva veckan gått, o guuuuuuuuud så skönt det e….. Solen lyser o det e fint väder. Men det e kallt, -1 grad i morse, jag fick skrapa HELA bilen så det var inte ett dugg kul o det var till o med minus grader ute.

Tog en bild på våran fina häck, snacka om att det var kallt när det verkligen var FROST överallt! Men i solen e det riktigt skönt nu, i alla fall när den e framme.

I går så skulle jag ju ha varit o solat efter jobbet men så blev det inte, hade inte grejorna alls med mig. Dom låg hemma i den väskan som jag just trodde, men i dag e dom allt med.

Det ska bli såååå skönt att lägga sig i solariet när jag jobbat, OM det nu blir så för jag fick just ett mess om att en väninna ville ha naglar i kväll. Så det ser ut som om att det blir att köra direkt hem, sen ut o gå med min älskade Kent, äta o sen kommer hon o hennes sambo.

Så får det nog bli för pengar behöver man ju alltid o nu när jag har bestämt mig för att köpa en Iphone 4 så blir det till att börja spara i stället. Så ALLA inkomster är välkomna!!!

Vi ska ju ut o PowerWalk i dag det ska faktiskt bli riktigt nice, i går var vi ju bara ute o gick med Attilla så det blev bara en liten lugn runda men det var ändå jätte skönt att komma ut o gå litta.

Jag tror o VET att vi måste ha det att vi ska ut VARJE dag för annars blir det inte av, vi e lika bekväma bägge två, så det gäller att vi e sten hårda på att hålla detta nu.

Men i dag kommer jag INTE att glömma mina älskade benvärmare, kan inte riktigt fatta att jag glömde dom förra gången, helt otroligt! Men inte i dag inte!!!!

Hoppas nu verkligen att dom har rätt när det gäller vädret i helgen, att värmen verkligen kommer o att det blir ca +18-20 grader. JAG VILL O BEHÖVER SOLEN!!! Men vi får väl se hur det blir, men hoppas gör jag VERKLIGEN!

Fick reda på i går att min kurator var tillbaka så jag behåller tiden jag har hos henne på fredag kl 12.30, ska bli skönt att få prata av sig lite igen. Den idiot till kurator jag var hos förra vecka skulle VERKLIGEN inte vara kurator.

Hon pratade med mig som om att jag var ett barn, precis som om att jag var korkad på något sätt. Så sa hon väldigt ofta…” Men du förstår väl….” Precis som om att jag var löjlig att jag var orolig för operationen o så, snacka om fel människa på fel plats.

Men nu e min vanliga tillbaka, tack o lov, henne kan man prata med o hon lyssnar o får en inte att känna sig korkad o dum. Men det e kanske för att hon e mer i min ålder o inte en gammal ragata som den andra tanten…..

Nu så e det nog tid att avsluta detta lilla inlägget o klistar in bilderna för i dag. det blev som jag skrev den frösna häcken o så en bild på min SOL kompis, min älskade underbara, bus Attilla.

Han finns där alltid för mig o sviker aldrig. Nu när jag har mått så dåligt o gråtigt mycket så kommer han alltid o sätter sig hos mig o bara finns där. Precis som om att han säger…” Matte, var inte ledsen, jag finns här hos dig”

Ibland så kommer det en tass upp oxo eller så bara kommer han o kör huvudet under ena handen o bara vill trösta mig, han e bara såååå underbar,jag e så otroligt glad att jag har honom.

Sen e han ju verkligen mega sällskap på dagarna för han e ju med mig varje dag på jobbet, o det känns jätte tryggt att ha honom. Ingen som hade vågat göra något…..han e ju rätt så stor. Mank höjden på honom e ca 70 cm, så det e inte speciellt någon liten hund!!!

Nu e det VERKLIGEN tid att avsluta detta inlägget o slänga i nästa bad. Sen blir det ut o leka litta med min älskade vovvs. Ni få ha det så underbart o vår solen mina kära läsare o sköt om er o ha det så bra ni kan.

För det ska jag ABSOLUT ha!!!!

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.