H.E.L.G,  Hälsa

Inte glömda….

Skulle bara skriva ett litet inlägg så att ni inte tror att ni e glömda.

Jag har absolut inte glömt av att jag har en blogg men jag har bara inte riktigt styrkan o lusten att skriva just nu.

Det kommer att komma ett inlägg sedan om hur det gick i Lund o så men jag har inte riktigt styrkan o orken att skriva det just nu. Måste samla kraft.

Det var varken bra eller dåligt besked ska eller kan jag ju skriva, men som sagt det kommer ett inlägg om hu det gick sedan, men inte just nu.

inlägget kommer att vara låst o jag kommer att välja vilka som jag anser har rätt eller tillsånd att läsa det, så ni som vill läsa kommer få maila mig om lösenet, så enkelt e det bara.

Jag vill inte bara lägga ut vad som helst, så detta e en bra lösning tycker jag i alla fall.

Just nu så sitter jag på min underbara altan o bara myser med min lilla laptop. Jag har nämligen ÄNTLIGEN fått tummarna loss o kopplat in vårat trådlösa bredband, vilket tog typ hela förmiddagen i dag.

Men nu e det gjort i alla fall så det e ju väl det. Nu kan vi surfa var vi vill i huset o vill vi kan vi sitta varsin vånging med varsin laptop o surfa….hahahahaha

Såå vad händer mer i dag då. Nja inte såå väldigt mycket.

Har ju varit ute i trädgården o lukat litta o sen fixat till våran ute plats på framsidan så litta har man ju fått gjort.

Nu blir det till att byta sängkläder, städa litta o dammsuga, kanske blir det en tvätt eller så oxo idag. Får väl se vad jag hinner o orkar med.

Snart så ska jag i alla fall ta o ta mig i kragen o komma igång igen, man slappar ju gärna till litta när man sätter sig ner, men ska bara käka litta först, har bara druckigt en Vaniljlatte i dag så det behövs litta energi.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er, var räddda om erat liv o ha det så bra. Man vet aldrig nör det tar slut eller någon sjukdom dyker upp.

Ha en underbar o fortsatt bra helg. För jag ska i alla fall göra mitt absolut bästa!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.