H.E.L.G,  Hälsa,  Jobbet

Nu snart….!

Nu så e man snart ledig i 3 hela dagar såååååååå skönt det ska bli. Vi ska bara slappa o ha det bra tänkte vi, bara en massa mys förutom litta bröllops planering o så.

Imorgon kommer det kanske några vänner o det kommer helt klart att vara lungt, inget avancerat alls. Lite trist all det inte händer något. men sen e det lite skönt oxo.

Allt detta med att man måste ha roligt o festa o supa o liknande på midsommar det e sååååååå otroligt upp shasat!

Så det ska faktiskt bli lite skönt att bara vara hemma o mysa litta med nära o kära.

Jag har märkt att mitt förra inlägg hade en viss inverkan på den del.

Ja vardagens problem e väl inte så allvarliga om man verkligen tänker efter vad jag MÅSTE gå igenom. Då det det inte mycket som slår mitt inte.

Blir så glad när jag märker att jag berör någon o att jag kan få bara EN människa att tänka efter o kanske tänka i andra banor än vad dom annars gör.

Bara att få EN människa att vakna upp o tänka efter lite extra, så blir jag glad. Jag fick en liten kommentar på FB igår o denna människan länkade min blogg, vilket jag blev jätte glad för.

Jag vet ju inte alls hur många som läser min lilla blogg så när någon man inte alls vet gör det så blir man bara glad. Vet ju att jag har en del läsare men många e det inte.

Men jag e ABSOLUT JÄTTEGLAD för dom läsare jag har, blir så ofantligt glad när ni skriver en kommentar om vad ni tycker o så.

Tack vänner att ni finns o läser.

Så otroligt segt det varit på jobb i dag, har inte haft något alls att göra. Jag har kört något ärende o levererat lite idag, sen har det inte hänt mycket inte.

Nu så e dagen snart slut ”tack o lov” Så skönt att man inte e helt ensam utan man har någon o prata med. Tiden går ju lite fortare då.

Snart e det dax att gå hem o hålla helg o bara MYSA! En sak e ju säker o det att vi ska o handla o sen kommer det en nagelkund o det blir det allt en massa skit snack! hi hi hi hi hi hi hi hi……….

Ni mina kära lyssnare skulle jag nästan skriva, menar ju läsare får ha en underbar midsommar för det ska jag absolut ha. Även om det kanske kommer att regna…..vilket vi inte hoppas att det gör!

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

 • Anci

  Läser oftast bloggen.. Skriver väl inte alltid något, men du vet att jag tänker massor på dig vännen.. Säger detsamma till dig å Kent. Ha en riktig underbar midsommar.. Kramar

 • Annelie

  Hejsan
  Nu har jag läst igenom din blogg. O som vi skrev innan så står jag dig nära o finns här om du behöver
  Tycker att du skriver enormt bra o fängslande.
  Jag vet att du har det jobbigt o jag förstår dig, även om vi inte har det jobbigt av samma bakgrund.

  Detta är den bloggen jag tittar in i varje dag för att se om något nytt har skrivits <3

  KRAM KRAM KRAM KRAM KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.