Hälsa,  Jobbet

Nästan förkyld…?

Jaha då var det ny vecka igen. Men denna e litta annorlunda, jag har nämligen en liten lärling här som jag håller på att lära upp.

Det måste ju finnas någon här som jobbar när jag ska opereras o e sjukskriven.

Måste ju säg att jag kommer ju inte vara ett dugg orolig att han inte kommer klara ut det o det känns bara såååå skönt.

Måste erkänna att jag faktiskt har varit lite orolig för om o vem som skulle vara här.

Men det e jag inte alls längre. Men den förra som hoppade in för mig lyssnade verkligen INTE på mig vilket var VÄLDIGT störigt.

Men vissa människor e ju bara sånna.

Som  sagt för honom som tar över för mig nu e jag inte ett dugg orolig o han sköter ”doppningen” helt själv nu vilket verkligen e kanon. Sen ska vi oxo börja med faktureringen idag, så han lär sig det med.

Såååå sjukt trött jag var när jag vaknade i går o även i dag, nästan som om man inte riktigt fått sova, eller så har jag bara sovit RIKTIGT dåligt!!!!

’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’

Har precis kommit in på kontoret efter en jobbig o lite hemsk händelse.

Jag stod ca 1.30 från badet nere på golvet. Jim höll på med att fiska upp en del detaljer som han hade tappat ner i badet. Vi tänkte inte på att strömmen var på, så råkade han stöta i en av koppar stängerna som ligger över badet som man hänger detaljerna i.

Dom e ju strömförande o gissa om det small till, o vart hamnar just den flisan eller vad tusan det nu var som kom flygande, jo i mitt öga.

Självklart hamnar det oxo  i just det ögat som ska opereras så gissa om jag blev både rädd o nervös. Jag sprang nästan bort till vasken o började skölja ögat, fy tusan så ont det gjorde.

Sen kom Jim med ögonsköljet o det har jag nu sköljt med ett par gånger. Såååå otroligt svullet ögat var dierkt efter, tack o lov har det börjat lägga sig nu.

Det känns fortfarande som om att jag har något i ögat men det sysn inget i alla fall, det e litta svullet bara. Det ser lite ut som det e en liten blåsa på eller vid själva tårkanalen, men det e allt. Det röda har lagt sig helt nu, men gud så rädd jag blev.

Himla tur att jag kan ringa Kent o fråga honom när det gäller att få skit i ögonen o så. Han har ju fått hur mycket sånt som helst, men han tyckte att jag skulle avvakta o det e ju tur det.

Hade ju varit lite skämmigt om man hade kört upp på akuten o sen när man fått väntat i ca 6 timmar eller så, det e ju så lång tid det tar där. Så hade det inte synts något.

Nu känns det bara som det e lite jobbigt att blinka, annars känns det rätt ok, tack o lov!

Det var den dramatiken idag…..ha ha ha ha…..

’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’ ’

Helgen har ju varit rätt ok, men väldigt seg o jag har inte mått så bra. Kent ville till Klippan i lördags o jag gick med på att köra, men det blev väldigt kort, för jag mådde inte alls bra, har svårt för mycket folk, o speciellt folk jag inte känner.

Sen fredagen ska vi bara inte prata om, sååå kasst jag mådde, bara grät o grät o grät, fick inte alls stopp på det.

Vi hade ett par vänner som egentligen skulle komma hem till oss, men jag mådde bara så kasst att jag klarade inte av det.

Ändå hade jag varit hos en ny kurator o pratat av mig lite, men inte ens det hjälpte, då e det illa.

Sen skulle jag ha kört en massa ärenden efter det o fixat o beställa bukett o sånt, men jag orkade bara inte, jag bara körde hem.

Gick nästan direkt upp i sängen o bara grät, jag fick ta ett par lugnande tabletter bara för att lugna ner mig lite, till sist så somnade jag, tack o lov.

Tycker så synd om Kent som får ta allt skit o se mig så nere o tråkig. han kan ju inte heller må bra av detta. känns som vi bägge precis håller oss ovan ytan, men i bland får man riktiga kallsupar, om man nu kan kalla det så.

Söndagen var väldigt lugn, jag mådde inte alls så bra o Kent mådde VERKLIGEN inte bra, men man mår som man förtjänar. Han var fylle dålig men jag vara mest bara lite deppig o mådde kasst o så sjukt trött.

Ja där har ni min helg, inte sååå märkvärdig precis….o inte ett dugg kul heller. men vi hade det ändå rätt nice i söndags, mycket mys i soffan o så kollade vi på tror nog det blev minst 2 filmer……För det var ju riktigt film väder!!!

I dag händer inte så jätte mycket faktiskt. Ska väl försöka få lite  ordning där hemma hoppas jag, mår ju lite bättre i dag i alla fall, TACK O LOV!!!

I går eftermiddags så mådde jag bara såååååååååååå kasst. Kände mig sjuk, mådde illa o bara såååå kass i magen o ont.

Sen kändes det som att hjärnan bara slog en frivålt ibland, allt bara snurrade till.

Sen ovan på allt så fram åt eftermiddagen så började jag få RIKTIGT ont i halsen.

Så det blev en runda inom affären o köpa värktabletter o hals tabletter när jag körde hem.

När jag väl kom hem så hoppade jag i sängen direkt o sov ca 2 tim, sen upp fixa litta käk o sen gick jag o la mig igen kl 21,30 jag var bara såååå trött.

Nu ska jag ta o gå ut en liten runda med Attila o sen ska jag börja lära Jim faktureringen, så det så!

Ni får ha det så bra ni kan mina kära läsare o sköt om er o mys o kolla film eller något i detta skit vädret….

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.