Hälsa,  L.O.V.E

Regnig torsdag…

Jaha då vet det torsdag då, snart helg igen…..

Usch jag känner mig hängig i dag, inte alls på humör, kan ha o göra med vädret oxo ju.

Det e regningt o grått men inte kallt, tror nog att det e ca 19 grader ute, men det e ju ändå grått i trist.

Vet inte riktigt vad det e men jag känner mig inte alls på topp, bara nere på något sätt.

Har faktiskt ingen aning varför, kanske för att jag sov as dåligt i natt kanske…

Har inte någon alls energi känns det som o det e bara såååå jobbigt. kanskle det socker jag behöver, örsöker ju hålla mig borta från det med det e attans svårt.

Kanske ska man ta o unna sig en vaniljlatte bara för att kanske komma på humör eller bara för att kanske få litta energi…hmm….

Jag e så sjukt trött på att må dåligt nu, vet snart inte vad jag ska göra, mår bara sååå kasst ibland. Men det e ju inte mycket o göra åt det. Operationen e ju i slutet av juli o det e ju det enda jag vet.

Som tur e så har jag ju mina lugnande tabletter så det blir ju att kanpra dom så fort jag får ångest. Gillar det inte riktigt bara, men vad tusan ska man göra….

Har ju en sak som jag verkligen ser fram emot o det e ju att jag o min älskling ska upp till Stockholm i början av min semester på lyx hotell o det ska bara bli såååå kul.

5 stjärningt hotell i gamla stan, så det längtar man ju verkligen till. Ska verkligen bli kul o komma upp till Stockholm, jag har ju bara varit där en gång o då var jag 4 år så jag kommer inte ihåg så jätte mycket.

Så det ska verkligen bli jätte kul. Vi har sagt att vi ska gå på Wasa museet, Skansen o Gröna Lund o lite andra grejor, så jag har verkligen något att se fram emot, sååå nice….

I dag har jag oxo bokat plats till våran lille vovve på hund pensionat, i Bårslöv så han kommer oxo ha det jätte nice den helgen. Mycket tjejer o leka med fick jag höra, just den helgen.

Sen e dom så jätte trevliga o snälla där så det känns skönt att kunna lämna honom där faktiskt.

Nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska skriva mer….Så det blir väl till att avsluta för i dag då. Tror nog att jag ska göra mig en vanilj latte o försöka få upp mitt humör litta nu, hatar att må som jag gör just nu, nere o hänging o så……

Blir nog att jag kör o solat en liten runda efter jag har varit o levererat idag, ska bli skönt o så kanske det piggar upp lite oxo…..Hoppas kan man ju alltid…..

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er o ha det så jätte bra, jag ska i alla fall göra mitt bästa…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • lotta

    Så roligt för er att komma till Stockholm. Där är sååå vackert. Jag är där ibland men det är i jobbet så jag har inte haft möjlighet att gå på alla roliga turist-grejor, men det är en fin stad. Vacker med allt vatten och småbåtshamnar mitt i stan.
    Ngn gång ska jag turista där också. Mys.
    Ha det så trevligt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.