Bilder,  Hälsa,  Sjukdom

Finns här!!!

Ja det gör jag men jag har inte riktigt lust o möjlighet att blogga så mycket, mest e det väl att jag inte riktigt har lust…..

Mycket händer från o till men ändå så har jag inte riktigt lust o blogga men ändå så har jag. Men nu snart så kommer vi att få trådlöst bredband här på jobb.

Då kommer jag att ha ha med min lilla knä topp, så då blir det allt bloggande av,,,,,hahaha kanske….

I alla fall så helgen kan vi ju ta….Inte sååå mycket som hände förutom att vi skulle ha städat, klippt gräs o häcken på lördagen men det blev inte förrän igår…..
Kent jobbade först på lördagen o sen orkade jag inte när jag kom hem så vi sköt på det till söndag, vilket var attans skönt.

Men i går efter vi hade ätigt en as god brunch så började jag få lite huvudvärk som sen bara blev allt sämre o så blev det migrän o självklart så sätter det sig BAKOM mitt kassa öga.

Det blev bara värre o värre så jag tog tabletter o gick o la mig. Hjälpte väl lite o sen när jag kom upp igen så kunde jag inte se ordentligt med ögat alls, allt var bara suddigt….Gissa om ångesten kom då!

Tog ett gäng tabletter till o nu så dubblade jag en dos….Sen började ögat o rinna o inte lite heller….

Men mer o mer så försvann smärtan men synen blev inte mycket bättre, hade det varit samma skit i dag hade jag ringt Ögonenheten, men tack o lov så behövs inte det…

Annars så händer ju inte mycket idag, vi ska o handla inför veckan o sen e det väl inte så mycket mer som händer, blir nog mest mys i soffan o sen natti natt.

Så nu har ni fått ett litet uppdaterande från mig, mer kanske kommer i veckan, beror lite på Telia…..

Ta hand om er o var rädda om varandra, man vet aldrig när något kan hända..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.