Sjukdom

Från sjukhus sängen…

Japps du läste rätt. Jag sitter nu  i sjukhus sängen o gör ett inlägg.

Hade sjukt mycket ångeste innan i dag vid……ca 17.30…Tog då hela 25 mg lugnande o det verkar fortfarande…TACK O LOV!!!

Men jag har ialla fall fått min säng vid fönstret som jag bad om o det e ju bara såååå kanon, skönt att det gick o fixa. Konstigt nog så mår jag rätt ok just nu, lugn på något sätt, konstigt!!!

Men jag tror att det har med att nu e det hela i gång, o sen e det ju dom lugnande oxo så klart—–hahahaha

Ni skulle bara se hur jag ser ut i håret, djäkla svinto hår….hahahahahaha- Fick ju ta en näst in till frätande dusch innan o det var ju inget vanligt shampoo precis…hahaha NOPPS!

Snacka om att det var uttårkande….Får nog ha inpackning i ca en månad sen när jag kommer hem….hahahaha. Nja inte varje dag en i alla fall ofta….

Jag väntade mig ju värsta ”gröna” tvättsvamp, men det var det faktiskt inte, tack o lov. Nja litta peeling var det allt, inte såå dumt, men doften skulle dom ju ha kunnat göra något mot….men men…

Lite störigt var det ju för första systerna som jag pratade med sa att dom kanske skulle raka av hela mitt hår…..!!!! O det har ju inte doktorn alls sagt. Gissa om jag blev litta rädd där….

Näää han sa ju att det skulle bara bli en liten del vid örat som skulle rakas bort…. Störigt när det e sånna som tar sådana slutsattser som inte alls vet vad det handlar om…

Något liknande hände innan jag skulle gå i torsdags men mer än så kommer jag inte gå in på här inte…Kanske senare…..

Imogonn så kommer jag i alla fall bli opererad vid kl 09 men ska sövas redan kl 08, så det blir till att gå upp kl 07 eller något sådant….

Hoppas bara dom tar mig på allvar att jag vill ha lugnande direkt när jag vaknar, så jag kan känna mig lugn när det väl e tid att åka ner, eller vart tusan jag nu ska….

Ja ja det får vi väl ta när det kommer imorgon, nu ska jag nog se om jag kan få igång Icefilms på något sätt o se om jag kan få se ett avsnitt av Sons of anarchy, OM jag nu får igång det.

Känner att jag måste ha något att distrahera mig med, känner lite att ångesten kommer lite smygande, vilket INTE gillas alls.

Helt otroligt hur det kan vända. Helt plötsligt så känner man sig helt ok o sen bara 2-3 min senare så känner man oro o nervös….. Tror nog allt jag ska ta dom lugnande som jag fick innan, bäst så tror jag nog.

Det dröjer ju nog ett tag tills jag kan eller ens kommer kunna sova, bara MÅSTE få en insomnings tablett, så jag kan få sova, i alla fall lite.

Kommer ju inte direkt göra något annat än att just sova hela dagen imorgon.

Måste bara säga, att det e helt otroligt hur vissa kan hamna inom vården som VERKLIGEN INTE har här o göra, ingen som helst känsla….. Konstigt attans e det ialla fall.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag bara babblar på. Konstigt attans e det i alla fall att skriva utan naglar, rätt ok…. Kanske man skulle prova vara utan dom ett tag……NOT!!!!

Finns inte en chans att jag gör det, känns jätte konstigt att vara utan dom o skriva så här….Jobbigt attans….Men men nu en vecka eller två så får jag ju vara utan…

Har ju inte sååå mycket att välja på ju…..men utan naglar kommer jag ju inte vara i framtiden i alla fall, det e jag såååååååååå säker på….

Min stackars Attila får oxo vara utan mig, han ligger där hemma o väntar vid dörren just nu….stackare…. Pratade med Kent precis via FB, gud så synd det e om min älskade lilla vovve, han kommer ju tro att jag har övergett honom ju!!!!

Min älskade lilla vovve……saknar honom redan……Jag e ju så van att han honom om o kring mig hela dagarna, det e ju inte ofta alls som jag e utan honom…..Usch gillar inte alls att vara utan honom……

Men han kommer ändå att vara på jobbet hos J på dagarna så han kommer att slippa att vara själv i alla fall tack o lov, för det hde han INTE gillat alls….

Usch nu kommer ångesten igen….hatar det. men det e nog för att natt sköterskan precis har varit här o pratat. Jag som sååå lyckats att komma in i detta o förträngt detta.

Jag har ju hela rummet för mig själv, rätt gott. Känns lite som om man ligger på hotell o har det rätt ok, förutom att dom ska öppna skallen på mig imorgon….USCH…..VILL INTE ALLS!

Men jag har inget val alls, känns ändå ok att jag har kommit så pass långt att jag bara känner att nu ska det äntligen hända o det ska bli såååå skönt när det väl e gjort….

Nää nu ska jag allt ta o försöka få igång en film eller något o sen ska jag försöka nanna om jag kan…. Ska upp ca 06….Nja det e ju som vanligt ju!!!

Ni får ha det så bra o nu kommer ni inte höra från mig förrän tidigast på onsdag OM jag har ork att blogga då, hoppas verkligen att jag mår ok då…..

Sköt om er o ha det så bra….det e ju inte eran skalle dom ska in o borra, slipa o mejsla i …….Tänk på det….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.