H.E.L.G,  Hälsa

Tebax…lite i alla fall!

Ja då var man här igen då.

Jag har haft en lite paus nu ett tag, har inte haft insperation till att skriva o sen e det mycket annat som oxo gör att jag inte riktigt har lust o skriva.

Kan väl inte riktigt säga att jag har lust nu heller, men jag bara känner för att skriva några rader. Bra kan jag väl inte riktigt säga att jag mår, men inte heller så kasst, inte just nu ialla fall.

Mycket bröllops planer o fixa o dona som gäller, mycket som ska beställas i tid o så. Tror nästan att jag har fått allt fixat snart, bara en eller två små saker kvar att fixa sen e det allt klart. Hoppas jag….

Tror nog att jag ska ta o skriva upp vad som ska göras så jag inte glömmer något, för det skulle jag lätt kunna göra, ABSOLUT!

Känns lite skönt att ha bröllopet o tänka på nu, bra att slippa alla operations tankar o så. Men nu i helgen så var det riktigt, riktigt illa.

Jag hade tre dagar då jag mådde så sjukt dåligt o jag tror att jag vet varför nu, det har gått upp för mig nu, tror jag. Men kommer inte att skriva det här inte, det håller jag för mig själv.

Men lång ledigt har man ju haft o gud så skönt det har varit, fått sova ut riktigt ordentligt o bara slappa, även om det faktiskt kan bli för mycket av det oxo.

I måndags när jag oxo mådde riktigt kasst så fick min älskade Kent med mig till Ale stenar, helt otroligt att han ens fick mig ur huset. men det behövdes, kändes lite bättre eller snarare MYCKET bättre när vi väl kom iväg.

Men sen när man kom hem så var det nästan samma igen. Men det e ju för det e bara en enda röra hemma.

Jag känner det att jag har inte riktigt ork att hålla ordning på huset, sköta disken, städa, dammsuga, tvätt, gå ut med Attilla o allt annat. jag har inte ork till det, så e det bara…..

När jag mår som jag gör så e bara allt kasst. Jag har inte riktigt något mellan läge, antingen e det kanon eller katastrof! Vet inte riktigt varför, jag e väl litta knäpp tror jag…

Så i går så kom jag iväg o tränade, själv. Kent pallade inte han hade inte sovit något direkt natten innan så han stannade hemma. Fy tusan så skönt det var att komma igång o GISSA om jag har träningsvärk nu………hahahahaha

I dag ska vi bägge iväg, jag skulle egentligen inte men jag tänkte det att jag kan ju gå litta o sen kan jag köra lite armar så gör jag i alla fall något idag, bättre än inget ju.

Men innan jag kör hem så ska jag köra o handla, det viktigaste, vi har absolut inget alls hemma………så det blir det sen hem, byta om o sen iväg igen….

Nu ska jag snart ut o ta upp dagens sista bad o sen ska jag iväg o handla…..så det så.

Ni får ha det så jätte bra o sköt om er, OM det nu e några läsare kvar här…..

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

 • Nikki

  @Tess [Style & Lounge]
  Hej Söt…

  Japps det ska vi. Mitten på juli, måste ju ha något o se fram emot nu när det ska bli stor operation o så.

  Ögat händer det inte så mycket med, men det finns ett låst inlägg, bara att maila mig om du vill läsa det. Du vet ju hur det går till, det e ju du som lärt mig detta.

  Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.