Hälsa,  Jobbet,  Sjukdom

Natt bloggning…

Klockan e just nu 01.43 o jag kan inte sova alls. Jag e väl inte sååå jätte trött men litta seg bara.

Har inte kunnat jobbat idag så det blir att ta igen dom timmarna senare i kommande vecka.

Vaknade ju med hög, hög feber o mådde riktigt kasst.

Jag vägar inte riktigt chansa nu när jag blir sjuk, för jag läker ju fortfarande. Svullnaden i huvet håller på att gå ner men den finns där ännu o just nu har jag riktigt jobbigt ont.

Tror o nästan vet att det har med mega förkylningen att göra, o inget annat. jag bara hostar o hostar o hostar. Har en konstig brännande känsla i halsen så det e inte riktigt hals ont, men bara sååå jobbigt.

Just nu så känner jag att febern e på g ingen så det e nog snart dax att ta tabletter igen. Hatar att må så här, speciellt nu när jag får lov o jobba litta grann.

Det var så skönt att komma från huset o träffa litta folk o vara social nu, o så kommer detta skitet, sååååååååååååå typiskt. Men men tror det har med att jag frös så på nyår då jag inte hade min jacka…..hahahah… Pik till ”den som tog fel” ….hahahah

Nu tycker jag faktiskt att jag bloggat nock, har hänt en sak till på Fb idag men det tar jag imorgon kanske. Ska ta mig till jobb om jag inte har feber då alltså.

Ni få ha det så jätte bäst o jag ska göra mitt bästa för att få sova i natt o inte hosta sönder mina stämband mer än jag redan gjort. Jag har ju nästan ingen röst alls nu….*grrrrrrrr*

Sköt om er o natti natt natt…….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.